Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2018 07:25

Як низьковуглеводна дієта впливає на сексуальне життя

Як низьковуглеводна дієта впливає на сексуальне життя
Через брак вуглеводів людина може перестати відчувати сексуальний потяг. Фото: Newsyou.info

Низьковуглеводна дієта знижує сексуальне лібідо, провокує поганий настрій і втому.

Низьковуглеводна дієта або кето-дієта - це система харчування з високим вмістом жирів і помірним вмістом білків, пише "Новое время".

"Кетогенная дієта - дуже низька вуглеводна дієта зі споживанням від 20 до 50 грамів вуглеводів в день, відносно високим вмістом жирів і помірним споживанням білків. Основні проблеми, пов'язані з кетогенной дієтою, - це потенційні побічні ефекти. Зокрема, зміни гормонального балансу, зниження функції щитовидної залози. Це, в свою чергу, призводить до хронічної втоми, поганого настрою і зниження лібідо", - каже дієтолог Лілі Саутер.

Через брак вуглеводів людина може перестати відчувати сексуальний потяг.

"Люди, які дотримуються кето-дієти, можуть відчувати різке падіння енергії через брак вуглеводів в своєму щоденному раціоні. Це може негативно вплинути на сексуальний потяг. Вуглеводи - це продукти, які зазвичай дають нам енергію. Коли людина змінює свій раціон, дотримуючись кетогенної дієти, може відчути себе дуже втомленою і виснаженою. Крім того, можуть з'явитися симптоми, схожі з симптомами грипу, включаючи сильні головні болі", - каже дієтолог Мерилін Гленвіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали період, у який жінкам небезпечно худнути

Низьковуглеводна дієта порушує гормональний баланс. Збільшується вироблення кортизолу - гормону стресу. Це знижує сексуальну активність.

Вуглеводи, що містять глюкозу, сприяють виробленню гормону щастя. Без вуглеводів вироблення серотоніну знижується. Це негативно позначається на лібідо.

Новозеландські вчені випадково з'ясували, які продукти в раціоні допоможуть позбутися депресивних станів і поліпшити здоров'я. Ті, хто регулярно вживав сирі овочі і фрукти, відзначали більше задоволення від життя, зниження депресивних симптомів і поліпшення настрою.

Зараз ви читаєте новину «Як низьковуглеводна дієта впливає на сексуальне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути