вівторок, 12 листопада 2019 17:52

Супрун порадила, як зберегти здоров'я офісним працівникам

Супрун порадила, як зберегти здоров'я офісним працівникам
Супрун порадила як зберегти здоров'я офісним працівникам. Фото: menunedeli.ru

Офісний працівник майбутнього матиме згорблену спину, варикоз, сухі червоні очі та великий живіт.

Такого висновку дійшли дослідники, проаналізувавши анкети працівників із Британії, Німеччини та Франції, повідомляє екс-міністерка охорони здоров'я Уляна Супрун на сторінці в Facebook.

"Люди вже стурбовані тим, що проводять за робочим столом близько 6 годин на день. Зараз більше людей працюють у нібито комфортних офісах, із бонусами у вигляді печива, кіно та масажу просто на робочому місці, а не на небезпечних виробництвах. Але ця тенденція також підриває здоров'я працівників, хоча не так очевидно", - пише вона у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші не пахнуть: Червоний хрест відмовився від України

За словами Супрун, медики все більше кажуть про сидіння як про нове куріння. Результати дослідження вказують, що сидіння перед екраном більше 4 годин збільшує ймовірність смерті від серцево-судинних захворювань на 125%. Тому протягом дня необхідно робити перерви, щоб порухатися і подихати свіжим повітрям.

Обіди, а також ланчі, краще носити на роботу з дому. Так можна контролювати вміст тарілки, щоб наситити організм і не набрати зайвої ваги.

На роботі потрібно робити перерви, щоб зняти навантаження на нервову систему. Також за можливості частину роботи виконувати у русі.

Заняття спортом вдома набирають все більшої популярності. У мережі є безліч відеоуроків на будь-який рівень підготовки і різних зон.

До того ж, це безкоштовно. Але таких занять спортом є й маса мінусів, бо в залі є більше тренажерів й тренери. То що ж обрати?

Зараз ви читаєте новину «Супрун порадила, як зберегти здоров'я офісним працівникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути