четвер, 16 серпня 2018 12:40

Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг

Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг
Нові шкарпетки знімають втому Фото: archidea.com.ua

Американські науковці створили шкарпетки Parasole. Вони є ідеальним вибором для втомлених ніг. Новий продукт є екологічним, адже на 95% створений з перероблених матеріалів.

Про це пише Аrchidea.

Інноваційний продукт має здатністю полегшувати біль, яка поєднується з комфортністю тканинного верху і зручною підошвою. Виглядає він наполовину шкарпетка, наполовину взуття. Охоплює стопу, як носок, а підтримку забезпечує, як повноцінний кросівок.

Завдяки розумному матеріалу, який відводить піт і володіє антибактеріальними властивостями, шкіра ніг дихає. Це попереджає появу вологості та запах. Дихає не тільки верхня частина, а й порівняно низька підошва з полімеру, яка рівномірно розподіляє тиск по стопі.

У створенні підошви використовувався 3D-генераційний дизайн з максимально продуманою структурою. Вона забезпечує підйому стоп підтримку. На відміну від ортопедичного взуття, шкарпетки не доводиться знімати по приходу додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно бігати, щоб швидко схуднути

Підошва стійка до стирання, завдяки чому Parasole легко замінить літні кросівки. Вона забезпечить масажування стопи і звичну втому ніг. Розслабляючий масаж здійснюється за рахунок компресії на точки тиску.

Щоб позбутися бруду підошву просто протирають вологою губкою, а самі шкарпетки потім кладуть у пральну машинку з іншими речами.

Зараз ви читаєте новину «Створили лікувальні шкарпетки для стомлених ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути