пʼятниця, 19 січня 2018 09:29

SPIM.RU розширює асортимент матраців новими брендами

SPIM.RU розширює асортимент матраців новими брендами
Загальна кількість матраців, представлених на сайті SPIM.RU, перевищує 2500 позицій

Найбільший магазин ортопедичних спальних аксесуарів SPIM.RU знову розширює свій каталог матраців. В ході останнього оновлення асортименту в магазині з'явилися нові моделі таких виробників, як Moon Trade, Luntek, Beautyson, Tenelli, Alba, Kamasana.

Тепер загальна кількість матраців, представлених в SPIM.RU, перевищує 2500 позицій, як недорогих, так елітних і ексклюзивних моделей. Такий вибір дозволяє буквально кожному покупцеві знайти собі спальний аксесуар відповідно до особистих побажань, експлуатаційних характеристик, бюджету. З повним асортиментом матраців ви можете ознайомитися на http://spim.ru/shop/matras/.

Які ж матраци було додано до каталогу?

Це продукція Moon Trade. Матраци виробляються фабрикою, яка працює на ринку м'яких меблів вже більше 20 років, а з недавніх пір почала випускати й ортопедичні вироби. В каталог SPIM.RU увійшли практичні моделі матраців Moon з найкращим співвідношенням ціни та якості - матраци з незалежними блоками пружин (228-233 штуки на квадратний метр), а також матраци без пружин на основі штучного і натурального латексу.

Також в оновлений каталог увійшли моделі ще однієї російської фабрики - Luntek. До числа новинок потрапили матраци з незалежними пружинами (256-1100 шт/м2), двосторонні моделі на основі ППУ, кокосу та інших наповнювачів. Також в SPIM.RU тепер можна буде придбати недорогі безпружинні матраци середньої жорсткості на основі ППУ від даного виробника. Недорогі матраци всіх виробників представлені на http://spim.ru/shop/matras/nedorogie_matrasi/.

Новинки матраців з пружинним блоком Бонель представлені фабрикою Beautyson. Ці моделі відрізняються дуже привабливою ціною. Крім того, Beautyson поповнив асортимент магазину декількома моделями з незалежними пружинами на основі ППУ та кокосу. Відмінною рисою матраців цієї марки є складання моделей за американською безклеєвою технологією, а значить, повна відсутність запаху клею.

Розділ елітних матраців з кращими ортопедичними властивостями поповнили двоспальні моделі від Tenelli. Це високі матраци (від 28 сантиметрів) з великою кількістю незалежних пружин на спальне місце (від 1000 шт/м2). Відмінною рисою нових матраців від Tenelli стало використання передових наповнювачів, у тому числі меморіформ і спеціальних пін у верхньому шарі, що підвищують комфорт сну.

Матраци згаданих виробників, а також сотні інших моделей спальних виробів, меблів, аксесуарів ви можете придбати на сайті SPIM.RU за мінімальною ціною та з офіційною гарантією.

Зараз ви читаєте новину «SPIM.RU розширює асортимент матраців новими брендами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути