середа, 05 серпня 2020 09:50

Назвали заборонені продукти, від яких не можна відмовлятися

Назвали заборонені продукти, від яких  не можна відмовлятися
Від шоколаду шкідливо відмовлятися навіть у дієті. Фото: ketodietblog.ru

Для схуднення потрібно змінити раціон. Проте не з усіма смаколиками варто прощатися. Такі продукти не лише відповідають за талію, але необхідні для нормальної роботи організму. Тому можна зменшити їх кількість, але не варто зовсім викреслювати.

Шоколад. Хороша новина для ласунів, адже какао багате на антиоксиданти та інші корисні речовини. Тому смаколики дозволяють не лише підняти настрій, а позитивно позначаються на розумовій дільності та нормальному функціонуванні організму. Щоправда, йдеться лише про гіркий чорний шоколад.

Горіхи та горіхові пасти містять чимало жирів та калорій. Це потужний засіб для підвищення імунітету та профілактики захворювань серця.

Це хороші жири, які відповідають за здорову шкіру, волосся, нігті. До того ж, ці смаколики містять чимало клітковини, білків, вітамінів та мінералів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чим любили посмакувати люди 100 тис. років тому

Бобові знижують рівень холестерину в крові і корисні для серця, також вони нормалізують рівень цукру в крові і знижують артеріальний тиск.

Квасоля, горох, сочевиця, нут та інші представники цього сімейства містять масу білка, вітамінів групи B, заліза, магнію і калію. Для вегетаріанців вони відмінний замінник м'яса.

А що до газоутворення – вчені з'ясували: у тих, хто починає їсти бобові регулярно, воно проходить вже через пару тижнів.

Оливкова олія. Будь-яка олія та масло опиняються у списку заборон у більшості дієт, однак вони містять мононасичені жири, які дозволяє зменшити ризики серцево-судинних захворювань. Експерти рекомендують обирати оливкову олію extra virgin.

Результат схуднення залежить від групи крови. Для кожної потрібен певний набір продуктів.

Із дієтою по групі крові доктора Пітера Д'Адамо можна втрачати по 3 кг на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Назвали заборонені продукти, від яких не можна відмовлятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути