середа, 27 червня 2018 19:46

Назвали сік, який треба попередньо заморожувати

Назвали сік, який треба попередньо заморожувати
У свіжих непастеризованих соках багато вітамінів, проте не всі їх організм засвоює. ФОТО: https://w-dog.net

Вчені з'ясували, що є сік, який під дією низьких температур стає більш корисним для здоров'я людини. Навіть у свіжому вигляді цей напій не дає такого ефекту, як після морозилки. Пише aspekty.net.

Згідно з результатами досліджень, проведених іспанськими вченими, після заморожування апельсинового соку, антиоксиданти, які в ньому містяться, краще піддаються засвоєнню організмом.

Під дією низьких температур ці надзвичайно корисні сполуки розбиваються на дрібніші часточки, що неабияк полегшує кишечнику роботу, адже процес всмоктування в такому разі відбувається набагато швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фрукт, який корисніше їсти зі шкіркою

За словами вчених, свіжий апельсиновий вік, безумовно, виграє за показниками концентрації антиоксидантів, однак значно поступається розмороженому за кількістю корисних елементів, які організму вдається успішно засвоїти.

Раніше назвали фрукти, які корисніше їсти з кісточками. Усе тому, що саме в насінні концентрація корисних мікроелементів є найвищою. Назвали також і фрукт, кісточки якого багато-хто вживає, але дарма, бо ж у них містяться отруйні речовини.

Зараз ви читаєте новину «Назвали сік, який треба попередньо заморожувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути