понеділок, 29 червня 2020 02:28

Назвали продукти, які спалюють целюліт

Назвали продукти, які спалюють целюліт
Пляжний сезон: банан спалює целюліт. Фото: moyezdorovya.com.ua

Целюліт буває не тільки в людей із зайвою вагою. У струнких дівчат це теж не рідкість. Корінь проблеми у порушенні кровообігу і затримці рідини в організмі.

Є певні продукти, які допомагають налагодити роботу організму. Про них розповіла експерт по здоровому харчуванню Алексія Травень.

Банан - це "перша допомога" у війні з целюлітом. Секрет його ефективності - у високому вмісті калію, який виводить зайву воду з тканин, роблячи шкіру більш підтягнутою. Також в м'якоті плодів містяться крохмаль, клітковина, пектини, білки, необхідні для організму людини магній, фосфор, кальцій, залізо, натрій, мідь, цинк, а також вітаміни групи В, Е, С і РР.

2 банани в день піднімуть рівень гемоглобіну в крові, допоможуть заспокоїти нервову систему.

Авокадо не тільки сприяє спалюванню жиру, а й робить шкіру більш пружною. Його речовини регулюють апетит, допомагають печінці очищати організм від токсинів.

Плоди авокадо також містять жири, які прискорюють обмін речовин і дають тривале почуття ситості. Також підвищують сексуальну активність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися целюліту

Капуста насичена антиоксидантами, що сприяють спалюванню жирів. Вони необхідні для пружних стегон.

У капусті містяться майже всі відомі вітаміни, а також - фітонциди, ферменти, мінеральні речовини: кальцій, калій і навіть залізо. Вона багата вітамінами Р, К, U, Е, С, В. Також в ній містяться сірка, калій, магній, кальцій, фосфор, мідь і інші мікроелементи.

Регулярне вживання капусти сприяє схудненню. Клітковина благотворно впливає на травну систему, стимулює метаболізм, м'яко очищає організм, виводить шлаки, токсини і холестерин.

Вчені встановили ідеальну вагу жінок.

Опитуваним дівчатам поставили запитання: "Скільки в середньому має важити жінка при зрості 163 см?".

Після бурхливого обговорення компроміс вони все ж знайшли: дами визначили ідеальну вагу для жінки при зрості 163 см – 56 кг.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які спалюють целюліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути