понеділок, 03 грудня 2018 14:53

Назвали переваги регулярного сексу

Назвали переваги регулярного сексу
Регулярний секс є корисним для здоров'я чоловіків і жінок. ФОТО: idiya.net

Сексуальна активність є корисною для здоров'я. Вона добре позначається як на психологічному стані людини, так і на фізичному.

Основні переваги регулярного сексу розповів сайт про здоровий спосіб життя tigerfitness.

1. Користь для гіпертоніків. Статевий акт сприяє зниженню артеріального тиску й допомагає покращити кровообіг.

2. Покращення фізичної форми. Під час статевого акту спалюється чимало калорій. Також приходять у тонус м'язи, за рахунок чого не лише зайві кілограми зникають, а й шкіра виглядає більш підтягнутою.

3. Профілактика проблем із серцем. Наявність у чоловіків сексу принаймні 2 рази на тиждень зменшує ризик появи у них серцево-судинних захворювань на 45%. Усе завдяки тому, що під час статевого акту пришвидшується кровотік і збільшується серцевий ритм. Також на користь іде характерне підвищення рівню естрогену й тестостерону в організмі. Завдяки цим гормонам зменшується ризик появи не лише серцевих хвороб, а й остеопорозу.

4. Полегшення болю різної локалізації, зокрема й головного. Під час збудження й оргазму в організмі вивільняється велика кількість так званих гормонів задоволення. Завдяки їм біль стає менш інтенсивним, а то й зовсім зникає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про 5 способів жінці отримати оргазм

5. Зниження ризику появи раку простати. Численні дослідження показують, що часта еякуляція зменшує імовірність розвитку злоякісних пухлин передміхурової залози. Для цього чоловікам потрібно мати сексуальний контакт принаймні 21 раз на місяць.

6. Здоровий сон. Сексуальна активність призводить до вивільнення гормонів пролактину й окситоцину. Ці речовини сприяють розслабленню й зануренню в міцний і спокійний сон.

7. Зменшення стресу й покращення емоційного стану. Під час статевого акту в організмі вивільняються хімічні речовини, які піднімають настрій і знижують рівень тривожності. Також у результаті фізичної близькості зменшується концентрація кортизолу, відомого як гормон стресу. Науково доведено й ефективність сексу проти депресії.

8. Зміцнення імунітету. За словами експерта з питань статевого здоров'я доктора Івонна К. Фулбрайта, сексуально активні люди рідше хворіють. Усе завдяки тому, що регулярний секс сприяє підвищенню рівня імуноглобуліну А. За рахунок цього посилюється природний захист організму від хвороботворних бактерій, вірусів і грибків.

9. Покращення лібідо. У результаті сексуального контакту в організмі знижується рівень гормону стресу й активізується утворення тих речовин, які пробуджують статевий потяг. Також за наявності регулярної сексуальної активності підвищується еластичність м'язів жіночих статевих органів, завдяки чому для жінки статевий акт стає більш приємним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали продукти, які заборонено їсти перед сексом

10. Відсутність проблем із сечовим міхуром. Секс допомагає зміцнити м'язи тазового дна, які скорочуються в результаті оргазму. Сечовий міхур є м'язовим органом, тому статевий акт для нього замінює тренування. Зокрема, регулярна сексуальна активність допомагає запобігти появі проблем із нетриманням сечі, яка нерідко виникає у вагітних.

11. Омолодження шкіри. Дослідження Королівського единбурзького госпіталю в Шотландії показало, що сексуально активні люди довше зберігають молодість. Учасники експерименту, які мали секс щонайменше по 4 рази на тиждень, виглядали на 7-12 років молодшими за своїх однолітків із менш активним сексуальним життям. Як виявилось, усе завдяки естрогену й тестостерону. Ці гормони забезпечують здоровий блиск, еластичність і м'якість шкіри. Також покращують стан волосся. У великій кількості вивільняються саме під час статевого акту.

12. Профілактика проблем із жіночим статевим здоров'ям. Викликані оргазмом скорочення полегшують спазми, якими супроводжуються менструації. Також під час статевого акту в малому тазу покращується кровообіг. Завдяки цьому в жінок знижується ризик розвитку ендометріозу.

Раніше назвали 5 видів спорту для незабутнього сексу. Вони дозволять отримати під час статевого акту більше задоволення і яскравих відчуттів. Також покращують потенцію і якість інтимного життя в цілому, розвивають пластику і гнучкість тіла.

Зараз ви читаєте новину «Назвали переваги регулярного сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути