Ексклюзиви
субота, 28 березня 2020 16:41

Начальник поліції Києва заразився на вокзалі – Аваков

Начальник поліції Києва заразився на вокзалі – Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко міг заразитися коронавірусом на столичному вокзалі після прибуття потяга "Чотири столиці" з Латвії. Про це глава МВС повідомив в інтерв'ю "Бабель".

"Ми припускаємо, що він заразився після прибуття до Києва поїзда "Чотири столиці" з Латвії. Кілька годин ми тримали поїзд на вокзалі, бо там була проблема з зараженими людьми, а Крищенко на місці намагався розрулити ситуацію", - зазначив міністр.

Водночас, Аваков наголосив, що протягом цього місяця спілкувався з Крищенко за допомогою телефону, а сам міністр та його родина останнім часом не виїжджали за межі України.

"Якщо захворію я, мої обов'язки виконуватиме перший заступник міністра Сергій Яровий. Він зараз перебуває на запасному командному пункті. Ми заздалегідь це передбачили, щоб виключити спільне зараження коронавірусом", - додав глава МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня "слуга" заявляє, що у неї коронавірус

Нагадаємо, напередодні, 27 березня, стало відомо, що начальник київської поліції Андрій Крищенко заразився коронавірусом COVID-19. У зв'язку з цим вже було встановлено коло осіб, з якими контактував інфікований.

Зараз ви читаєте новину «Начальник поліції Києва заразився на вокзалі – Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути