четвер, 12 березня 2020 14:25

Мазь Церера позбавить від пролежнів і не лише

Мазь Церера позбавить від пролежнів і не лише
Пролежні потребують ефективного лікування

Іноді доводиться стикатися з такою неприємнісю, як пролежні. Вони виникають в людей, які важкохворі і змушені лежати в ліжку. Через це тканини людського тіла стають мертвими. Саме тому пролежні потребують ефективного лікування. Допоможе в цьому ранозагоююча мазь Церера. Вона швидко проникає всередину м'яких тканин, сприяє швидкому загоєнню і знищує хвороботворні бактерії і інфекції.

Аналогів цієї мазі годі й шукати. Вона найкраща в усіх категоріях, адже має антибактеріальні, антисептичні, протизапальні та регенеруючі властивості.

Хворі також позитивно відгукуються на дію мазі при трофічних виразках. Відомо, що при таких дефектах тканин, рани ледве гояться. Більшість з них є ускладненням перебігу варикозного розширення вен, яке призводить до хронічної венозної недостатності. Мазь Церера допомагає загоїти рани швидше і заспокоює їх. Саме ця мазь стане чарівним рятувальником, який не дозволить утворитись венозній недостатності. Використання Церери не тільки полегшить біль та загоїть рани, але й збереже ваше життя.

"Коли виготовляв мазь, то додав компонент нанобезпечних часточок церію. Саме він діє найбільш ефективно, бо має ферменти. При хімічній реакції вони окислюють токсини, а потім відділяються і знову залишаються активними. Тобто ферменти можна використовувати багато разів. Натомість хімічні сполуки діють один раз. Перед використанням людині слід перевірити індивідуальну чутливість до компонентів, які є в мазі. Якщо в хворого трофічна виразка, яка нічим не лікується, то треба вибирати, або заліковувати її, або миритись з незначною реакцією. Хоча такого ще не було", - розповідає автор мазі.

За його словами, мазь допомагає не лише людям.

"Як показує досвід, вона ефективно загоює рани і в тварин. Наприклад, має позитивні відгуки в конярстві а також в скотарстві. Вже маємо замовлення з Казахстану, бо там поголів'я коней та овець дуже велике. При перегоні з зимівлі на літні пасовиська у них дуже багато поранень до яких застосовують Цереру і вона ефективно лікує тварин".

Перед використанням засобу потрібно промити рану стерильним фізіологічним розчином і видалити відмерлі тканини з рани, бо там можуть скупчуватися інфекції. Рівномірно обробити рану маззю, особливу увагу приділяючи контурам. Залежно від складності трофічної виразки або герпесу, можна використовувати мазь до 3 разів на добу.

Більш детальну інформацію ви можете отримати на нашому сайті: https://osw.com.ua/cerera/

Зараз ви читаєте новину «Мазь Церера позбавить від пролежнів і не лише». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути