вівторок, 25 квітня 2017 17:30

Коли необхідна "вітамінна" підтримка?

  Нестача в організмі вітамінів призводить до занепаду сил, апатії, дратівливості, поганого стану шкіри, волосся, нігтів
Нестача в організмі вітамінів призводить до занепаду сил, апатії, дратівливості, поганого стану шкіри, волосся, нігтів

Проблема дефіциту вітамінів різних груп завжди знаходиться в центрі уваги лікарів і дослідників в області медицини. Здавалося б, здоровий спосіб життя, правильне харчування - запорука гарного самопочуття і привабливого зовнішнього вигляду. Але, на жаль, це переконання не завжди виправдовується.

Нерідко ми відчуваємо занепад сил, апатію, дратівливість, скаржимося на стан шкіри, волосся, нігтів. Причиною таких явищ може бути нестача в організмі вітамінів.

Вітаміни - незамінні поживні речовини. Вони, як правило, не синтезуються в організмі, а надходять із зовнішніх джерел, з продуктами харчування. Однак внаслідок розвитку сільського господарства і використання добрив вміст вітамінів, наприклад, в овочах і фруктах значно зменшився. Крім того, на корисні речовини згубно діє термічна обробка продуктів.

Досягнення у фармацевтичній галузі дозволяють вирішити проблему дефіциту вітамінів шляхом прийому спеціальних вітамінно-мінеральних комплексів.

До таких збалансованим препаратів відноситься АЕвіт.

Вітаміни А і Е (ретинол і токоферол) відіграють важливу роль для забезпечення гарного самопочуття, підвищення захисних сил організму, а також збереження здоров'я шкіри, волосся і нігтів.

Вітамін А бере участь в окисно-відновних процесах, регулює утворення білків, обмін речовин, зміцнює імунітет. Забезпечує живлення шкіри, її регенерацію, продукцію колагену, нормалізацію роботи сальних залоз, завдяки чому вдається уникнути закупорювання пор і виникнення вугрової висипу. Зовнішні ознаки дефіциту вітаміну А - сухість та лущення шкіри, поява зморшок, висипання.

Вітамін Е позитивно впливає на імунітет, запобігає кисневому голодуванню клітин, захищає шкіру від дії вільних радикалів і ультрафіолетового випромінювання, має регенеруючі властивості, сприяє виробленню колагену. Крім того, вітамін Е бере участь в синтезі жіночих статевих гормонів естрогенів, рівень яких важливий для стану шкіри.

Вітаміни АЕвіт - поєднання ретинолу і токоферолу в одному препараті. Встановлено, що їх доцільно приймати в комбінації, оскільки вітамін Е захищає вітамін А від окислення, допомагає йому засвоюватися, а вітамін А, в свою чергу, посилює властивості вітаміну Е.

Рекомендований прийом комплексу АЕвіт по одній капсулі на добу після вживання їжі протягом 30-40 днів з можливістю повторного курсу лікування через 3-6 місяців при необхідності.

В результаті застосування препарату відзначається підвищення працездатності та опірності організму інфекціям, поліпшення самопочуття.

  Нестача в організмі вітамінів призводить до занепаду сил, апатії, дратівливості, поганого стану шкіри, волосся, нігтів
Нестача в організмі вітамінів призводить до занепаду сил, апатії, дратівливості, поганого стану шкіри, волосся, нігтів

Можна сказати, що АЕвіт - вітаміни для шкіри, волосся і нігтів. Цей комплекс має ряд корисних властивостей:

стимулює вироблення колагену, який захищає тканини від ушкоджень;
зменшує запалення при захворюваннях шкіри, прискорює загоєння;
покращує стан волосся, вирішуючи проблему ламкості, сухості, випадіння, наявності лупи;
усуває розшарування і ламкість нігтів.

Не можна приймати АЕвіт одночасно з іншими препаратами, що містять вітаміни А і Е, щоб уникнути гіпервітамінозу. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

За матеріалами АЕвіт - http://aevit.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Коли необхідна "вітамінна" підтримка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути