пʼятниця, 25 січня 2019 17:22

Чудо народження: жінка відразу завагітніла природним і штучним шляхом
5

Фото: mirror.co.uk

36-річна Беата Бініас з англійського графства Вілтшир одночасно завагітніла природним і штучним шляхом. Це перший випадок в історії. Бувало, що люди вагітніли під час підготовки до штучного запліднення. Але тоді вони дізнавалися про свою вагітність і відмовлялися від процедури.

Вона вісім років не могла народити дитину через полікістоз яєчників. Коли жінці робили процедуру ЕКО в клініці, то не підозрювали, що вона вже вагітна двійнею. Лікарі підсадили їй в матку ще один ембріон.

"Лікарі сказали чекати 14 днів, перш ніж зробити тест на вагітність. Я не могла чекати і зробила один після дев'яти днів. Він показав дві смужки, що означало вагітність. Першому тесту не повірила, тому зробила їх шість. Я багато днів думала, що, можливо не матиму дитини. Ніколи не думала, що там буде три. Досі не можу повністю повірити, коли я дивлюся на них. Я така щаслива", - розповіла Беата, мати трійні.

Беата народила трійню на терміні 34 тижнів за допомогою кесаревого розтину. Тепер має Амелію та двійнят - Матильду і Борис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядати на 10 років молодше - секрети краси

"Це найбільше чудо. Ніколи не думала, що зі мною може трапитися щось настільки неймовірне. Я провела багато днів, думаючи, що у мене ніколи не буде дітей. А тепер їх у мене відразу троє", - говорить Беата Бініас.

Регулярні заняття спортом здатні забезпечити людині довголіття. Щоб отримати бажаний ефект, тренуватися слід по 30-60 хвилин щодня. Альтернативою при цьому можуть виступати садові роботи або прибирання будинку.

Щоденні тренування тривалістю 30-60 хвилин підвищують шанси чоловіків дожити до 90 років на 34%, жінок — на 21%. Це підтвердили результати дослідження вчених з Маастрихтського університету в Нідерландах.

Зараз ви читаєте новину «Чудо народження: жінка відразу завагітніла природним і штучним шляхом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути