вівторок, 11 жовтня 2016 14:22

Часник лікує простуджені вуха

Часник лікує простуджені вуха

Біль у вухах припиняється, якщо застосувати проти нього натуральний продукт - зубець часнику. Якщо вкласти його до вуха, зупиняє біль та запобігає розвитку інфекції. Про це повідомляє лікар, спеціаліст лабораторної медицини Вероніка Лапінська, повідомляє kobieta.onet.pl.

"Слід мати на увазі, що поміщати часник у вухо треба обережно. Слід замотати її в гігієнічну серветку, а тоді помістити у вухо. Але не глибоко. Такий пакунок має перебувати там кілька годин. Також можна залишити його на ніч. Якщо за кілька днів біль не минув, треба негайно піти до лікаря", - каже лікар.

Часник називають природним антибіотиком. Має властивості, які допомагають боротися з багатьма проблемами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від інфекції грипу дітям промивають носа після повернення з садка

"Добре приймати такі препарати, як кордитепс, вітамін С, витяжки з ожини. Треба розуміти, що часто наш організм не сприймає хімічних речовин. І викидаємо наші гроші на вітер, купуючи штучні ліки. Тому варто брати натуральні продукти. Також корисною є дієта. Але особлива, зимова. Бо ми печемо, варимо, тушимо, а з тим всім нищимо всі вітаміни, які є в їжі. Бо є багато вітамінів у картоплі, а як її зваримо, то вітаміни зникнуть. І нічого не отримаємо. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує щодня вживати 5 свіжих фруктів, плюс 5 порцій свіжих овочів щодня. І щоб не печених не варених. І тепер питання - хто так вживає - бо мало людей має таку дієту. Так само важко знайти фрукти з металами, важливими для організму", - розповідає Вероніка Лапінська.

Зараз ви читаєте новину «Часник лікує простуджені вуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути