Безліч наукових досліджень довели важливість прийому їжі вранці, якщо хочеться покращити стан свого здоров'я.
Популярні бутерброди можуть бути теж корисними, якщо знати, як правильно їх готувати.
Додайте до звичних інгредієнтів овочі та зелень та трохи білка. Наприклад, гарне поєднання вийде, якщо поєднати томати, куряче філе та авокадо. У цьому випадку можна отримати антиоксиданти, знизити рівень холестерину.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний сніданок для весняної пори: спробуйте омлет з сиром від британського шеф-кухаря
Крім цього, користь принесуть бутерброди з манго та тунцем. Останній продукт насичений білком та омега-3, які добре позначаються на стані серця та судин.
Що ж до звичних бутербродів з ковбасою чи майонезом, всі вони лише шкодять, оскільки містять дуже багато шкідливих компонентів - жири, цукор.
Поради від дієтолога
Дієтолог Світлана Фус назвала найкращі поєднання інгредієнтів для бутербродів.
Хліб для бутерброду повинен бути з цілозернового борошна.
Додаємо важливий компонент - м'ясо, рибу або птицю. Рекомендую в відварному вигляді, приготовану на парі або запечену.
Ніяких соусів і майонезу! "Спеціальні" соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.
Не забуваємо про зелень і овочі - чим більше, тим краще. Вони Для смаку можна покласти пряної зелені. В міру.
У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом перекусу.
Не рекомендую їсти бутерброди на ніч.
Якщо ви стежите за вагою або в процесі схуднення, важливо не пропускати сніданок. Саме перший прийом їжі заряджає вас енергією на увесь день.
Щоб бути стрункими, треба обирати низькокалорійні сніданки. Пропонуємо п'ять смачних, ситних та низькокалорійних сніданків, які допоможуть зберегти форму.
Коментарі