понеділок, 12 лютого 2018 05:28

Як захиститись від грипу під час сексу

Як захиститись від грипу під час сексу
Під час хвороби потрібно відмовитись від сексу. Фото fiski.net

Лікарі рекомендують не кохатися у випадку, якщо ваш партнер захворів. Карантин без утіх має тривати тиждень після хвороби.

"Грип і ГРВІ поширюються за допомогою повітряно-крапельного шляху. Краплі можуть розповсюджуватися шляхом чхання, кашлю, дихання, рукостискання і поцілунків. Ці віруси можуть жити до 24 годин на стільницях, від 1 до 2 годин на аркушах і від 15 до 30 хвилин на руках", - пояснює Ямін Брамбхат, експерт із сексуального здоров'я в Орландо, США.

Захворіти від партнера на грип чи простуду дуже легко під час сексу.

"Загальне правило - перебувати на відстані 3 метрів від хворого. Оскільки інтимне життя потребує близького контакту, то шанс захворіти в декілька разів зростає. Тому ніякого сексу, якщо ваш партнер захворів.

Жертва хвороби може заразитися за тиждень до того, як проявлять симптоми грипу. Тому в період епідемій краще утриматись від близьких контактів із будь-якими людьми.

"Людина, яка тільки перехворіла, ще щонайменше тиждень буде носити небезпеку для здорового партнера. Тому цей термін також бажано утримуватись від втіх. Відмова від поцілунків не збереже ваше здоров'я. Якщо ви хочете бути абсолютно безпечним, також непогано спати на окремому ліжку від інфікованого партнера. Рекомендую носити маску - так отримаєте захист від інфекцій і після виздоровлення зможете втілити в життя всі фантазії лікаря під час рольових ігор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продукти, які збуджують сексуальне бажання.

У Києві навесні відкриється музей сексу SexEdMuseum. В першу чергу майбутній музей буде пізнавальним і освітнім. Його мета - просвітництво українського суспільства про сексуальну культуру та фізіологію.

Зараз ви читаєте новину «Як захиститись від грипу під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути