пʼятниця, 09 лютого 2018 05:28

Плоди для любові: сім продуктів, що розпалюють пристрасть

Плоди для любові: сім продуктів, що розпалюють пристрасть
Сім продуктів для хорошого сексу. Фото fiski.net

Інгредієнти овочів і фруктів містять елементи, які підігріють сексуальні почуття і почуття партнера.

Авокадо. Ще стародавні ацтеки говорили про авокадо, як про продукт підсилює потенцію, крім того, їм здавалося, що за формою цей фрукт нагадує яєчка. Існує і наукове обґрунтування чудодійності авокадо. Встановлено, що цей фрукт багатий ненасиченими жирними кислотами, калієм, що покращує кровообіг і роботу серця. І якщо що-небудь змушує ваше серце битися прискорено, ці складові допоможуть вашій крові "не заблукати" і долити до потрібних місцях.

Мигдаль. Мигдаль, мабуть, очолює наш особистий список продуктів, що розпалюють пристрасть. Мигдаль посилює сексуальну функцію. Так само як і спаржа, мигдаль багатий мінералами і вітамінами, – цинк, селен, вітамін Е, – ці елементи важливі для сексуального здоров'я і репродуктивної функції. "Цинк посилює лібідо і сексуальне бажання", – говорить Доктор Берман. – Ми не до кінця розуміємо механізми його дії, але точно знаємо, що він працює".

Морепродукти. Устриці, мабуть, є дуже відомим продуктом, надають збудливу дію. Устриці – один з кращих джерел цинку, що має безпосереднє відношення до лібідо. Але не слід забувати, що й інші дари моря можуть зіграти таку ж роль – вони нітрохи не гірше устриць. Жирна риба, така як лосось і оселедець, містить поліненасичені жирні кислоти сімейства омега-3, що мають істотне значення для здоров'я серця.

Рукола. Рукола згадувалася, як збудливий засіб, починаючи з першого століття. Сьогодні, дослідження показують, що мікроелементи і антиоксиданти, що містяться в цих зелених листках, впливають на наше сексуальне здоров'я, тому що вони допомагають абсорбції деяких екологічних забруднювачів, що негативно впливають на лібідо.

Інжир. Цей фрукт кумедної форми має довгу історію. Інжир славиться своєю дією на поліпшення здатності до зачаття і має чудовий збудливий ефект. Фрукт багатий залізом і вітаміном С. В інжирі також багато калію, і тому він корисний для серця.

Цитрусові. Будь представник цього тропічного фруктового сімейства надзвичайно багатий антиоксидантами, вітаміном с і фолієвою кислотою, – всі ці речовини позитивно впливають на чоловічу репродуктивну функцію. Додайте в романтичний салат рожевий грейпфрут, апельсин, мандарин або використовуйте прикраси, зроблені з лимона і лайма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вилікувати грип сексом.

Зловживання певними продуктами негативно впливає на вироблення гормонів в організмі. Це, у свою чергу, відзначається на сексуальному житті. Організм під час сексу отримує не тільки задоволення, а й користь для здоровя. Часто займаючись любов'ю можна лікувати деякі хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Плоди для любові: сім продуктів, що розпалюють пристрасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути