середа, 13 вересня 2017 05:28

Як стати щасливим на роботі

Як стати щасливим на роботі
Як знайти шастя на робочому місці. Фото twitter.com

Вчені дали поради як зробити роботу цікавою, виключити конфлікти з колегами і налаштуватись на продуктивний день.

Про це повідомили The Muse.

Експерт Шанталь Лукас дала поради щасливої роботи.

1. По-перше, пізнайте самого себе. Хороша робота, яка вам в радість - це не просто випадковий збіг обставин. Щоб влаштуватися на роботу, яка приносить задоволення, потрібно чітко розуміти, які принципи робочого процесу і особистісні характеристики колег і керівництва для вас прийнятні, а які - ні.

2. Розуміння своєї ролі в компанії на шляху до успіху. Неможливо відчувати себе щасливим на роботі, якщо ви не розумієте, для чого ви працюєте.

Тільки тоді, коли ви будете бачити сенс у своїй роботі як для блага компанії, так і для особистої вигоди (перспектива кар'єрного зростання, цінний досвід, премії), тільки тоді будете почуватися легко і щасливо.

3. Прогрес можливий тільки після подолання викликів. Щаслива робота - це робота, на якій не нудно, робота, яка пропонує вам нові виклики і можливості показати себе, стрибнути на рівень вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно налаштуватись на роботу.

4. Налагоджена комунікація. Неможливо почуватись щасливим працівником там, де немає зворотного зв'язку. Де ви не можете уточнити у керівника, чи правильно все робите, чи ефективна ваша робота, що варто змінити.

5. Будьте залучені в роботу. Інтерес до роботи компанії, активність в різних проектах, висування своїх ідей (навіть якщо це не входить у ваші обов'язки) говорять про те, що ви цінний і амбітний співробітник, якого варто слухати і цінувати. А коли ми бачимо, що наші зусилля цінують, настрій підвищується.

6. Будьте терплячі. Як і серйозні стосунки, ідеальний робочий процес виробляється не одразу. Над цим треба працювати, мати терпіння й аналізувати свої перемоги і помилки. Щастя нікому не дається просто так - потрібно заслужити.

Свято Першого вересня та початок навчання можуть обернутися стресом для дитини. Тому важливо вчасно підготувати її до школи після літніх канікул. Щодня дитина повинна прокидатися на 10-20 хв. раніше, щоб дійти до потрібного часу. Крім того, можна скласти план навчання та поставити цілі на навчальний рік.

Зараз ви читаєте новину «Як стати щасливим на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути