пʼятниця, 06 липня 2018 13:30

Як матері чотирьох дітей вдається їсти шоколад і мати фантастичну фігуру

29-річна матір 4-х дітей розповіла як їй вдається, не відмовляючись від улюбленої їжі, мати розкішну фігуру. Завдяки новому режиму харчування й фітнесу, їй вдалося не тільки позбутися 30 кг, набраних за перші вагітності, а й усього через рік після народження близнюків прийти до форми й стати професійним тренером.

Шоколад, тістечка, смажена курка, мультикалорійний коктейль з горішками й кленовим сиропом — про все це більшість, хто стежить за своєю фігурою, не сміє й мріяти, але не Софі Гідолін. Молода жінка їсть усе, що душа забажає, й не виснажує себе д о втрати свідомості на тренажерах. Її секрет — так звана "гнучка" дієта й посильні заняття фітнесом. Пише womenshealth.com

Автор: INSTAGRAM SOPHIE_GUIDOLIN
  Софі Гідолін
Софі Гідолін

"Я щодня вживаю вуглеводи, регулярно ласую шоколадом і гамбургерами, не витрачаю години на спортзал. До тренувань у мене розумний підхід: викладаюсь максимально, але часу витрачаю мінімум. Заняття фітнесом поєдную з правильним харчуванням, секрет якого в ідеальному співвідношенні жирів, білків і вуглеводів. Усі члени моєї сім'ї їдять однакові страви — ні в кого немає часу морочитися на кухні", — розповідає Софі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 типи популярних дієт, що нищать здоров'я

Жінка керується єдиним правилом: у житті все має бути збалансовано. Тому, приміром, влітку вона налягає на сезонні фрукти, але не відмовляється від шоколаду. Принципи харчування, яких вона дотримується, слугують за основу для дієти IIFYM (If It Fits Your Macro). Суть IIFYM полягає в тому, що організм має отримувати стільки калорій (або макросів), скільки може за день витратити.

Раніше розповіли, на скільки кілограмів схуднути, щоб не травмувати організм. Виявилося, що людям, які прагнуть швидко позбутись зайвої ваги, боятися варто не лише "ефекту повернення втрачених кіло". Стрімке схуднення для них може обернутися неочікуваними наслідками.

Зараз ви читаєте новину «Як матері чотирьох дітей вдається їсти шоколад і мати фантастичну фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути