понеділок, 21 січня 2008 14:38

Жінка не може завагітніти через брак цинку або міді

Автор: фото: Вікторія ЦИМБАЛІСТА
  Лікар-консультант польської лабораторії ”Біомоль-мед” Наталія Гаврилюк (ліворуч) для аналізу зістригає волосся 18-річної Любові Яворської з Івано-Франківська
Лікар-консультант польської лабораторії ”Біомоль-мед” Наталія Гаврилюк (ліворуч) для аналізу зістригає волосся 18-річної Любові Яворської з Івано-Франківська

"У мене печінка розлазилась, лікарі відправили додому вмирати, — розповідає 70-річна Ганна Крик із села Потік Рогатинського району на Івано-Франківщині. — Я приїхала до Франківської лабораторії. Там порадили дієту і препарати. Мені помогло. Потім їздила до свого лікаря. Він як мене побачив, аж присів!

Про польську медичну лабораторію "Біомоль-мед" у Івано-Франківську Ганні Крик розповіла сусідка. Там проводять обстеження за волоссям. Через місяць хворі отримують повну картину про свій організм. Пацієнтові індивідуально підбирають дієту та приписують препарати на натуральній основі.

Лікар-консультант "Біомоль-мед" 46-річна Наталія Гаврилюк майже рік займається цим дослідженням. Торік у лютому на міжнародному семінарі лікарів у Львові вона дізналася про аналіз волосся на мікрорівні, який допомагає визначити причину захворювань. Відтоді у неї побувало понад 3 тис. пацієнтів. Паралельно Наталія працює в Івано-Франківській приватній стоматологічній клініці "Нейт".

— До мене приводили малих дітей, у яких в 8-річному віці зуби кришилися. Я не могла пояснити в чому річ. Аналіз крові підтверджував, що кальцію в крові — норма. З"ясувалося, що причина була у його відсутності в кістковій тканині. Він вимивався кров"ю, — говорить Наталія Гаврилюк.

Наталія Олександрівна починає зістригати волосся із середини голови. Коси мають бути не фарбовані. Для дослідження бере три-чотири сантиметри волосся з потилиці. Стриже у 10–12 місцях. У спеціальному пакетику направляє до Польщі.

— Результати аналізу отримуємо через місяць, — веде далі Наталія Гаврилюк. — Вони показують, скільки в організмі корисних елементів, токсинів та їхнє співвідношення.

Лабораторне обстеження коштує 508 гривень

У людини є 26 корисних хімічних елементів. І п"ять  небажаних токсинів. Якщо між елементами є хоч найменший дисбаланс — це впливає на здоров"я.

— Якщо мало цинку та хрому — це ендокринна патологія, — продовжує Гаврилюк. — За кількістю нікелю можна судити про роботу печінки. Якщо його надміру — організм схильний до виразки. Дисбаланс між цинком і міддю призводить до різких передменстуальних болів та безпліддя. У мене часто бувають люди, які страждають на цю недугу. Восьми парам ми допомогли.

Коли в організмі надміру кальцію і фосфору, людині важко прокинутися, розворушитись. А коли їх обмаль — швидко виснажується.

Для лабораторного дослідження вік людини не відіграє ролі. У немовлят, в яких нема 3 сантиметрів волосся, стрижуть нігті.

— Малюкам передаються проблеми мами. Нещодавно був випадок. Дитині три місяці, а вона має алергію на молоко. Аналіз виявив, що організму малого передалися токсичні речовини матері.

Після аналізу в лабораторії радять дієту — які продукти варто вживати, а від яких слід відмовитися. І призначають препарати на натуральній основі. Лабораторне обстеження коштує 508 грн без вартості препаратів.

Зараз ви читаєте новину «Жінка не може завагітніти через брак цинку або міді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути