вівторок, 12 грудня 2017 06:45

Узимку волосся зміцнюють перепелиними яйцями

— Ще немає сильних морозів, а волосся вже потріскало. У шапці ходити незручно, бо голова париться і свербить. Одягаю капюшон. Також роблю натуральні маски. Думала ще в аптеці купити якісь комплексні вітаміни. Передумала, коли побачила їхню ціну. Використовую маску з житнього хліба та перепелиних яєць, — говорить сумчанка Юлія Горянська, 29 років.

Зі шматка хліба зрізає скоринку, подрібнює руками 100 г м'якушки. Заливає склянкою гарячої сироватки. Залишає настоятися 4 год. Потім додає в суміш двоє перепелиних яєць і перемішує. Накладає маску на волосся на годину. Змиває теплою водою.

— Щоб підсилити дію маски, можна зробити ополіскувач із кропиви.

Сушену кропиву заливає окропом. На частину сировини бере чотири частини води. Ставить на водяну баню на 15 хв. Знімає з вогню, закриває кришкою й дає настоятися. Коли відвар охолоне, цідить його, додає 1 ч. л. соди для м'якості. Після ополіскувача волосся не треба сушити феном. Має висохнути саме.

Зараз ви читаєте новину «Узимку волосся зміцнюють перепелиними яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути