понеділок, 24 червня 2019 00:56

Від глистів захищає яблучний оцет

Автор: WWW.GLIST_MEDICYNANARODA.RU
  В організм яйця паразитів потрапляють через брудні руки, немиті овочі та фрукти
В організм яйця паразитів потрапляють через брудні руки, немиті овочі та фрукти

— З весни не можу толком наїстися. В'яну на очах. Не можна докопатися до причини. Мені їжа в рот не лізе. Так ще й по тілі посипалися якісь прищі. Думала, вже якусь заразу підчепила, — жаліється Олена ­Бордіян, 32 роки, з Дніпра. — Здала аналізи, які показали глисти. Набралася їх із ранніх овочів та ягід. Здається, й мила їх, а десь усе одно вчепилися.

Жінка пропила курс протиглисних препаратів. Повторила через 10 днів.

— Зараз побільшало видів паразитів. Маскуються під алергії, пухлини, дерматити. Тому лікування триває місяцями, але пацієнт не видужує, — розповідає Ганна Кучинська, 40 років, столичний дерматовенеролог. — Не можна сказати, що дерматити шкіри пов'язані лише з глистами, але на наявність паразитів обстежуватися варто обов'язково.

Найчастіше шкірні хвороби провокують глисти, які живуть у печінці, легенях, кишечнику. Яйця глистів є у транспорті, на дверних ручках і перилах сходів. Вони блокують роботу внутрішніх органів. Виділяють отруйні речовини, які всмоктуються в кров. Є такі паразити, що оселяються під шкірою людини. На місці їхніх скупчень з'являються подразнення, виразки. Людина відчуває слабкість, дискомфорт, але списує все на спеку чи перевтому.

— У кров потрапляють недоїдки зі стола бактерій та паразитів. Це скорочує тривалість життя на кілька років. Від глистів людина змінюється на очах. Стає нервовою та агресивно ставиться до всього, що відбувається навколо. Відчуває здуття живота і бурчання, які є ознаками гниття в кишечнику.

Для перевірки на наявність глистів потрібно здати аналіз крові та калу. При наявності здуття, варто зробити в лабораторії копрограму — аналіз калу для перевірки, який саме продукт не переварюється. Звичайний аналіз крові показує наявність чи відсутність яєць глистів. Але трапляється, що вони розходяться по організму, не відкладаючи яєць.

— Аналіз на глисти можна робити з мокроти, калу чи крові. Головне — знати, що треба знайти. В організм яйця паразитів потрапляють через брудні руки, немиті овочі та фрукти. З яєць виходять личинки, які через кров потрапляють у легені та печінку. За два місяці самиця починає відкладати яйця, які виділяються з калом. Аскарид людина може побачити сама в калі. Це черви до 15 см, самиці вдвічі довші. Від цих гельмінтів з'являються висипання на шкірі, температура, нудота та біль у животі.

Для очищення організму призначають протиглисний препарат. Після зникнення гельмінтів треба створити непридатне для паразитів середовище — кисле. Протягом року їсти часник і цибулю. Пити соки з кислих фруктів або раз на добу випивати склянку води зі 2 ст. л. яблучного оцту. Також сьогодні існують альтернативні методи позбавлення від глистів.

12 тисяч яєць відкладають за день гострики. Виростають до 6 см, блискавично розмножуються.

Зараз ви читаєте новину «Від глистів захищає яблучний оцет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути