четвер, 12 лютого 2009 18:45

Учені описали процес очищення організму

Учені описують процес захворювання організму на простому прикладі. Коли господарка бере будь-який овоч і кладе його на тривалий час у розсіл, він накопичує різні компоненти, і, нарешті, набуває смаку розсолу. Так і наше тіло, поступово накопичує забруднюючі компоненти навколишнього середовища. І якщо в людини немає можливості постійно очищати свій організм — дихати повітрям без вихлопів, вживати натуральну їжу й чисту воду, — рано чи пізно кількість перейде в якість, тобто у хворобу.

Про те, що наше зовнішнє (і внутрішнє) середовище останнім часом усе більше забруднюються, свідчить стрімке збільшення кількості алергійних реакцій, зниження імунітету. І не обов"язково жити неподалік автостради й харчуватися напівфабрикатами, щоб отруювати організм шкідливими речовинами. Навіть надлишкова кількість макро- й мікроелементів при безконтрольному вживанні "вітамінних комплексів" може спричинити різні захворювання. За даними вчених, надлишок селену (Se), наприклад, загрожує артритом, атеросклерозом, дерматитом; магнію (Mg) — розвитком гіпертонії й уповільненням серцевого ритму. Перенасичення організму натрієм (Na), він є в кухонній солі, загострює хвороби в гіпертоніків, хворих на остеохондроз і людей із набряками, а надлишок кальцію (Ca), який ми черпаємо переважно з молочних продуктів, може призвести до депресій, втрати апетиту й дратівливості.

Звісно ж, не найкращим чином позначається на здоров"ї регулярне використання побутової хімії, вживання ліків, особливо антибіотиків... Ще 100 років тому організм середньостатистичного городянина міг упоратися з негативним впливом довкілля самоочищаючись, то нині йому це вже не під силу. Шкідливі речовини, які називають шлаками, постійно накопичуються, підготовляючи ґрунт для хвороб.

Не дивно, що дослідження ендоекологів сьогодні стають все затребуванішими. Є безліч народних і запатентованих медиками способів очищення організму від шлаків. Однією з найкращих у напрямку вважають методику, розроблену російським професором Світланою Гусячою.

За словами фахівців медичного центру "Рута", де застосовують метод Гусячої, очищення проводять лише натуропатичними засобами, тобто травами, оліями й соками. Перший етап складається з безбілкової, безсольової дієти, вживання мінеральної води, ентерального діалізу (кишкові промивання) настоями трав і морських водоростей. Другий етап — курс без уживання їжі: пацієнти харчуються лише свіжовижатими соками. Обидва етапи передбачають проведення печінкових олійно-кислотних тюбажів.

Лікувальний курс, що триває п"ять днів, також передбачає масаж, квантову терапію, фіточаї тощо. Пацієнтам проводять лабораторні дослідження, УЗД й ЕКГ. Консультують кваліфіковані лікарі.

У результаті підвищується загальний імунітет, відновлюються втрачені метаболічні функцій печінки, кишечника й інших регуляторних систем. Знижується вага, а головне — людина почувається після "чищення", ніби заново народилася.

Зараз ви читаєте новину «Учені описали процес очищення організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути