пʼятниця, 06 серпня 2010 05:45

Сік подорожника п"ють при раку легенів

Борошном із жолудів та алое лікують рак шлунка. Жолуді чистять і перетирають. 200 г листя алое настоюють два тижні на півлітрі коньяку. 2 ст. л. настоянки змішують з 1 ч. л. борошна з жолудів. Приймають раз на день по 1 ч. л.

Від раку легенів п"ють сік з листя подорожника. Півкіло листя січуть у каструлю, засипають 200 г цукру. Притискають кришкою, щоб виділявся сік. Тримають 10 днів, потім віджимають. Приймають по 2 ч. л. соку перед їжею. На зиму сік змішують зі спиртом у пропорції 2:1. За повний курс треба випити одну–дві 3-літрові банки, потім зробити перерву два–три місяці.

Дьоготь та настоянку полину вживають при раку стравоходу. Полин збирають, коли він цвіте, сушать та дрібно ріжуть. 150 г рослини змішують з чайною ложкою дьогтю. До 2 ч. л. суміші щоранку додають півлітра окропу та випивають по півсклянки перед їжею.

Часник використовують при раку стравоходу та горла. З нього вичавлюють сік і вживають тиждень по 10 крапель на склянку води. Потім тиждень — по 20 крапель зранку. Через півгодини треба з"їсти столову ложку меду.

Настоянка з квітів картоплі допомагає при раку легенів та стравоходу. Квіти сушать у тіні два дні. Потім запарюють 2 ст. л. склянкою окропу і тримають в термосі 3 год. Проціджують, п"ють по півсклянки за півгодини перед їжею. Курс лікування — 21 день.

Зараз ви читаєте новину «Сік подорожника п"ють при раку легенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути