четвер, 15 січня 2009 18:10

Родина Гейків оздоровлюється в піраміді

Автор: фото: Наталія БОНДАР
  Василь Гейко з Гадяча Полтавської області щодня по 15 хвилин проводить у саморобній піраміді. Змайстрував її з металевого каркаса і простирадл. Конструкція допомагає нормалізувати тиск і покращити імунітет
Василь Гейко з Гадяча Полтавської області щодня по 15 хвилин проводить у саморобній піраміді. Змайстрував її з металевого каркаса і простирадл. Конструкція допомагає нормалізувати тиск і покращити імунітет

66-річна Світлана та Василь Гейко, 70 років, з Гадяча Полтавської області стверджують, що перебування в саморобній піраміді з простирадл допомагає покращити імунітет. Вони виготовили її з металевих трубок, встановили в кімнаті.

— Два роки тому прочитав про силу піраміди в книзі Олександра Кортикова "Піраміди здоров"я", — розповідає Василь Гейко. — Відколи заходимо в піраміду, значно краще почуваємося. Нормалізувався тиск, хворіємо менше.

Чоловік каже, якщо по центру піраміди повісити лезо бритви — воно загостриться. Продукти всередині не псуються. Пророщене насіння добре сходить.

Висота піраміди 146,6 см. В основі фігури — квадрат зі стороною 233 см. Дна немає. Двері з тканини закриваються на блискавку.

— Встановлюю піраміду в кімнаті за компасом, — навчає Василь Іванович. — Ребро основи квадрата повинно бути вздовж лінії "південь–північ".

Господар пропонує спробувати ефект піраміди. Заходжу крізь отвір усередину й сідаю на стільчик. Василь Гейко застібає блискавку.

Починаю відчувати в долонях легке поколювання, тепло. Хочеться спати.

— У піраміді не можна бути довше ніж п"ятнадцять хвилин, — гукає господар. — Треба потроху, але щодня.

Каже, узимку пірамідою користуються нечасто. Її потрібно щоразу розбирати, займає багато місця. Улітку піраміду ставлять на горищі.  Заходять до неї постійно.

Господар показує шість маленьких пірамід із паперу. Вони слугують для зняття негативної енергії під спальним місцем. На ніч виставляє їх під диваном.

Зараз ви читаєте новину «Родина Гейків оздоровлюється в піраміді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути