понеділок, 17 вересня 2018 06:50

Посічене волосся оновлюється після гліцеринової маски

— Так активно засмагала влітку, що вже думала обстригати волосся. Стало ламким і сухим. Після третьої зміни шампуню, взялася за натуральні маски, — говорить киянка Ангеліна Ткачук, 33 роки. —Ефект проявився не одразу. Десь за три тижні, але воно було того варте. До кінчиків волосся почала доходити волога.

Готує олію з моркви. Натирає її на дрібній тертці. Кладе в емальовану каструлю, заливає 100 мл олії і ставить на водяну баню. Накриває кришкою і варить, доки олія не стане помаранчевою. Проціджує її через сито і переливає в скляну банку. Наносить на волосся, починаючи від коренів. Закутує голову поліетиленовим пакетом і махровим рушником на 20 хв. Змиває шампунем і теплою водою двічі, щоб забрати всі залишки олії.

— Не знаю, який ефект буде для білявок. Я брюнетка, тому волосся такою олією не підфарбувалося. Їм краще зробити маску з гліцерину.

Змішує 1 ч. л. гліцерину, 1 ч. л. яблучного оцту, 2 ст. л. касторової олії та яйце. Втирає цю суміш по всій дов­жині та в корені волосся на 40 хв. Голову також укутує і по закінченні часу змиває шампунем.

— Для менших витрат роблю маску з кефіром. 2 чайні ложки свіжих дріжджів додаю в 50 мілілітрів теп­лої води. Настоюю годину. Додаю півсклянки кефіру і 2 столові ложки меду. Все добре розмішую і втирати в корені волосся, а потім розподіляю по всій довжині. Замотую голову целофаном і рушником. Тримаю маску годину. Змиваю теплою водою.

Зараз ви читаєте новину «Посічене волосся оновлюється після гліцеринової маски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути