четвер, 03 грудня 2009 19:04

Схуднути розумно допоможе "Славянская клиника"

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  Керівник ”Славянской клиники” Ольга Волочаєва підбирає індивідуальну програму оздоровчого схуднення для клієнта у вінницькому офісі фірми
Керівник ”Славянской клиники” Ольга Волочаєва підбирає індивідуальну програму оздоровчого схуднення для клієнта у вінницькому офісі фірми

— Недоліки фігури потрібно усувати, починаючи з голови, — вважає лікар-психотерапевт "Славянской клиники" Ігор Вараксін. — Лікарі всього світу зробили висновок, що ожиріння — це комплексне психосоматичне захворювання. Тобто швидше пов"язане зі психікою людини, аніж із фізіологією. Пропонують багато методик — розвантажувальні дні, дієти, голодування, роздільне харчування. Застосовують також хірургічні методи: видаляють жир або частину шлунка для зменшення всмоктуваності їжі. Навіть вдаються до уринотерапії (лікування сечею. — "ГПУ"). Але все це не дає бажаного результату. Тому що проблема зайвої ваги є комплексною і вирішувати її потрібно в комплексі.

За словами Ігоря Вікторовича, чимало залежить від психології.

— Буває, вам не дозволяють чогось їсти. А це, як на зло, ваші найулюбленіші страви. І хочеться з"їсти саме їх, — каже лікар-психотерапевт. — Це призводить до дискомфорту, ще більшої залежності від цих страв, депресивного стану, який іноді закінчується психозом. Насправді, дієта і є шляхом до ожиріння. Адже схуднувши, людина потім швидко набирає вагу. Тому що при суворому обмеженні порушуються біологічні процеси в організмі. Як результат, навіть при нормальному харчуванні людина потім швидко набирає вагу.

Таблеток для схуднення не існує. Розрекламовані спалювачі жиру насправді усувають тільки той жир, що надходить з їжею. А той, що накопичувався роками, ліквідувати не можуть.

Таблеток для схуднення не існує. Спалювачі жиру усувають тільки той жир, що надходить з їжею

— Узагалі, усі спроби медикаментозного лікування, дієти, заборони й обмеження шкідливі для організму, — застерігає керівник вінницького центру "Славянская клиника" Ольга Волочаєва. — У нас розроблений комплексний метод лікування ожиріння, який підбирається індивідуально, залежно від фізіологічного стану пацієнта та причин набору ваги. Метод складається з психотерапії, гомеопатичного та алопатичного (спеціальні препарати з необхідними мікро- та макроелементи. — "ГПУ") супроводу. А також м"яка дієтотерапія, але не дієта.

Втрата надмірної ваги — процес складний. Це стрес для організму. Тому супровідні препарати стимулюють організм, адаптують його до нового режиму харчування.

Пацієнти "Славянской клиники" активно худнуть на 20–25% від загальної ваги за курс лікування. Огрядними залишаються тільки ледачі, недовірливі та малоосвічені. За всі роки існування "Славянской клиники" понад 16 тис. людей стали стрункішими та впевненішими.

Зараз ви читаєте новину «Схуднути розумно допоможе "Славянская клиника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути