четвер, 25 грудня 2008 19:05

Пийте більше чистої води

1–2    Остерігайтеся зараження на грибкову інфекцію. Приділяйте більше уваги особистій гігієні. Уповільниться процес засвоєння їжі. Після новорічних бенкетів необхідно влаштувати розвантажувальні дні. Пийте більше чистої води.

3–5    Тіло потребуватиме фізичної активності. Не засиджуйтеся вдома. Від занять екстремальними видами спорту краще відмовитися. Підвищується ризик одержання травм через падіння та зіткнення. Можливі переломи і струси мозку.

6–7    Помітно покращиться загальне самопочуття. Розпочніть новий курс масажу. Можливе зниження слуху. Найслабшим місцем у ці дні буде горло. Не пийте напоїв із холодильника.

8–9    Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Не працюйте в непровітрюваних приміщеннях. Зволожуйте повітря в домі. Займіться гімнастикою для суглобів. Розвивайте гнучкість тіла.

10–11    Потурбуйтеся про покращення якості харчування. Хворим із виразковою хворобою шлунка необхідно дотримуватися суворої дієти. Займіться профілактикою карієсу. Не допускайте зневоднення організму.

12–13    Зростає внутрішня тривожність. Найкращий час для зміцнення нервової системи. Попийте заспокійливі препарати. Не варто здавати аналізи в ці дні. Слідкуйте за роботою серця.       

14–15    Видалення мозолів і врослих нігтів на ногах краще планувати на ці дні. Процедура пройде успішно. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

16-17    Висипання на тілі свідчитимуть про появу алергійних реакцій. Не варто розпочинати новий курс лікування. Можлива поява набряків. Підтримайте роботу нирок.

18–20    Підвищується небезпека зараження на венеричні хвороби. Не допускайте випадкових статевих контактів. Відкладіть відвідування гінеколога. Остерігайтеся харчових отруєнь. Ліки можуть частіше давати побічні ефекти.

21–22    Сходіть до сауни. Стимулюйте потовиділення. "Виганяйте" хвороби з організму. Зміцнюйте імунітет. Печінка потребує підтримки.

23–25    Погіршиться стан здоров"я хворих на радикуліт. Бережіть спину. Підвищується ламкість нігтів. Фарбувати волосся не можна. Прискорюються процеси старіння шкіри.

26–27    У період молодика знижуються життєві сили організму. Йому складно буде протистояти зовнішній інфекції. Розвантажте свій робочий графік. Частіше робіть перерви на відпочинок. Не допускайте перенапруження очей.

28–30    Зберігайте внутрішню рівновагу. Можуть приходити тривожні сни. Уваги потребуватиме ендокринна система.

31    Погіршується капілярне кровопостачання. Будуть мерзнути руки та ноги. Ведіть активний спосіб життя. Більше рухайтеся. Пийте теплі напої.

Зараз ви читаєте новину «Пийте більше чистої води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути