Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2020 05:30

Перевіряти зір потрібно щороку

Автор: ФОТО надане центром ”Іріс”
  Лікарі офтальмологічного центру ”Ірис” постійно навчаються, відвідують профільні наукові конференції світового рівня і проходять стажування за кордоном
Лікарі офтальмологічного центру ”Ірис” постійно навчаються, відвідують профільні наукові конференції світового рівня і проходять стажування за кордоном

Офтальмологічний центр "Іріс" у Полтаві чотири роки лікує пацієнтів з усієї України, а також Білорусі, Казахстану, арабських країн і далекого зарубіжжя. Медичний заклад найвищого рівня цінують за висококваліфіковану допомогу і дбайливе ставлення до хворих.

— Життя змінилося після початку війни на Донбасі. Довелося переїхати з Луганська до Полтави, вибудовувати все з "нуля". У рідному місті була велика практика й певне визнання. А відкриття офтальмологічного центру тут було справою не одного дня — обдуманою й виваженою. Відтоді маємо чіткий принцип — безкош­товно надаємо послуги військовим Збройних сил України і родинам загиблих. Це наш посильний вклад у важливу справу, — розказує Тетяна Д'яконова, офтальмолог вищої категорії, головний лікар офтальмологічного центру "Іріс". Демонструє найсучасніше комп'ютерне обладнання для огляду пацієнтів. Деякі прилади — унікальні для України.

Що отримує пацієнт в офтальмологічному центрі "Іріс"?

— Широкий спектр медичних послуг. Спочатку проходять огляд. 2016 року пацієнти дивувалися, чому так ретельно відбувається діагностика. У нас вона триває щонайменше 2,5 години. Лікарі мають отримати вичерпну інформацію про стан здоров'я. Оглядаємо на 20 найсучасніших апаратах. Після повноцінного обстеження даємо вичерпну консультацію й рекомендуємо подальше лікування чи операцію. Хірург одразу оцінює шанси на успішність втручання і дає необхідні поради. Також робить повний курс підготовки до операції. У нас є правило — пацієнт отримує постійний супровід лікарів після хірургічного втручання.

Як змінився пацієнт за останні роки?

— Пацієнтів стало значно більше. Також змінився їхній вік — недуги ока виникають у значно молодших людей, ніж написано в медичній літературі. Економічний стан країни теж негативно впливає. Хворі не поспішають лікуватися, а потім доводиться боротися з цілим букетом. Тому радимо перевіряти зір щороку. Технології не стоять на місці, спектр послуг суттєво розширився. Радію, що маємо найкраще обладнання світового рівня. Професійний колектив зробив "Іріс" високоякісним центром медичної допомоги. Лікарі постійно навчаються, відвідують профільні наукові конференції світового рівня в Іспанії, Франції та Португалії. Проходять стажування і практику в закладах Німеччини й Прибалтики. Пацієнти також схвально відгукуються про приміщення центру. Тут високий рівень комфорту і — що важливо для літніх людей — ліфт. Так і планували під час створення "Ірісу" — ви­йти на якісно новий рівень медичних послуг у регіоні й надати ефективну допомогу нашим пацієнтам.

Як проходять операції?

— Використавши закордонний досвід, запровадили хірургію одного дня. Робимо безболісні операції і без госпіталізації. Беремо лінзи для штучних кришталиків найкращих виробників, що пройшли відповідну сертифікацію. Використовуємо запатентовану методику комплексного лікування катаракти й глаукоми.

Офтальмологічний центр "Іріс" оснащений найсучаснішим обладнанням для діагностики й лікування очних захворювань, зокрема, катаракти й глаукоми. Приймають пацієнтів без направлення.

Головний лікар центру Тетяна Д'яконова зробила понад 30 тисяч операцій

Крім лікування катаракти й глаукоми, в клініці "Іріс" пропонують такі послуги: лазерне й хірургічне лікування глаукоми, терапевтична корекція зору в дітей PARAGON (США), лазерне лікування сітківки при цукровому діабеті.

Клініка "Іріс" почала свою роботу 2016 року.

Офтальмологічний центр "Іріс" розташований за адресою: м. Полтава, вул. Миколи Дмитрієва, 6д (колишня вул. Володарського, територія Полтавської центральної районної лікарні).

Попередньо записатися на консультацію можна за тел.: 69 71 70, 0(66) 197 3 0 31

Ліц. МОЗ на медичну практику №47 від 28 січня 2016 року

Зараз ви читаєте новину «Перевіряти зір потрібно щороку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути