понеділок, 24 лютого 2020 05:36

Пантомакс підсилює сексуальне бажання

У половини чоловіків за 40 виникають проблеми з ерекцією. Кожен 10-й повністю втрачає потенцію. Основні причини цього — психологічне виснаження, вживання алкоголю та супутні проблеми зі здоров'ям.

— Як уперше не вийшло в ліжку, подумав на перевтому, — го ворить 47-річний Андрій Куцик із Житомира. — Коли повторилося кілька разів — зрозумів, що маю серйозні проблеми. Почав шукати рішення. Брат заспокоїв, що з ним таке також траплялося. Йому допоміг пантомакс.

Натуральний засіб пантомакс розроблений на основі женьшеню, червоного кореня й кедрового горіха. Він природним способом відновлює ерекцію, нормалізує гормональний фон, усуває запальні процеси передміхурової залози.

— Складники швидко проникають у кров і починають діяти за пів години, — говорить Олексій Кравченко, столичний фітоексперт. — При прийомі пантомаксу в чоловіків нормалізується робота судин і підвищується потенція, посилюється сексуальне бажання. Систематичне вживання засобу вирішує проблему передчасного сім'явиверження. Часто чоловіки стають жваві, як замолоду.

Засіб ефективний при психологічній і фізичній імпотенції. Курс триває місяць. Слід приймати по одному драже тричі на тиждень. Засіб не спричиняє звикання, не має побічних дій. Рекомендований чоловікам будь-якого віку.

Консультація безкоштовна.

Звертайтеся за тел.: 0(96) 180 31 54

Надсилаємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою та "Інтаймом".

Не є лікарським засобом.

Звіт-протокол Державної установи "Інститут громадського здоров'я ім. Олександра Марзєєва" НАМН України №8/2269 від 29.08.2019

Зараз ви читаєте новину «Пантомакс підсилює сексуальне бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути