пʼятниця, 17 листопада 2017 05:15

Одужати допоміг природний компонент із дубового листя

Автор: www.bio-vita.com.ua
  На основі природного ­біологічно активного комплексу із листя дуба виготовляють засоби з різними екстрактами: кропиви, чайного дерева, обліпихи, календули, пантенолу і прополісу. Кожен із компонентів має різні лікувальні властивості
На основі природного ­біологічно активного комплексу із листя дуба виготовляють засоби з різними екстрактами: кропиви, чайного дерева, обліпихи, календули, пантенолу і прополісу. Кожен із компонентів має різні лікувальні властивості

— Кілька років тому мене турбував поганий кровообіг. Я часто втомлювалась і не могла вести активне життя, — розповідає 42-річна Олена Кушнір. Жінка згадує, що й імунітет у неї погіршився. ­Помічала, що дуже легко підхоплювала грип або застуду.

Звернувшись до лікаря, почала використовувати препарати на основі фітору від фірми "БІО-ВІТА".

— Я ніколи раніше не чула про цей компонент. Фітор — це природний ­біологічно активний комплекс із листя дуба. Його виробляють без хімічних добавок. Має широку лікувальну й профілактичну дію, — переказує жінка зі слів лікаря.

В аптеці Олена довідалася, що властивості фітору різноманітні. Він ­сприяє виробленню інтерферону в організмі, тому лікарі радять його під час епідемій грипу. Корисний студентам під час сесії чи спортсменам на змаганнях. Адже це профілактика при підвищеному фізичному й психічному навантаженні. Якщо є хронічна втома чи зниження імунітету, також рекомендують фітор.

Цей компонент може посилювати лікування серцево-судинної системи, органів дихання, шлунково-кишко­вого тракту, сечостатевої та ендокринної систем.

На основі фітору виготовляють свічки. Вони з різними екстрактами: кропива, чайне дерево, обліпиха, календула, пантенол і прополіс. Кожен із компонентів має певні лікувальні властивості. Кропива зупиняє кровотечу й сприяє загоєнню ран. Чайне дерево лікує запальні процеси в кишківнику. Обліпиха послаблює дію токсинів. Календула — протизапальна. Пантенол корисний при опіках слизової оболонки. Прополіс — знеболювальний та протизапальний. Окрім фіторових свічок, є ще спреї для носа "Фіторінос" і протизапальні спреї для горла.

Олена впевнена, що одужати їй допоміг саме активний комплекс із листя дуба.

— В аптеці фармацевт порадила мені купити свічки з прополісом від "БІО-ВІТА". Почала їх застосовувати й згодом забула про втому. Перестала хворіти. Лікар запевнив, що кровообіг покращився.

ТОВ "Біо-Віта"

0(67) 571 77 48

[email protected]

http://bio-vita.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Одужати допоміг природний компонент із дубового листя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути