понеділок, 12 березня 2007 14:15

Лазер випалює цибулину волосинки

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Консультант кабінету естетичної косметології медичного центру Олеся Бондаренко радить кілька днів змащувати шкіру над бровами зволожуючим кремом
Консультант кабінету естетичної косметології медичного центру Олеся Бондаренко радить кілька днів змащувати шкіру над бровами зволожуючим кремом

Лазерна епіляція волосся — швидкий та надійний спосіб отримати ідеальну форму брів, прибрати темне волосся з верхньої губи, грудей, рук та ніг. Сеанс на обличчі триватиме 20 хвилин, на тілі — до двох годин. Відмовляють хворим на цукровий діабет, із запаленням і недугами шкіри, вагітним. А також блондинкам.

— Лазер діє на меланін, темний пігмент, — пояснює Олеся Бондаренко, 24 роки, консультант кабінету естетичної косметології медичного центру "Аілаз". — Якщо пігменту нема, як у білявок, то прилад не побачить волосини.

Тиждень перед процедурою клієнт відрощує волосся, яке потрібно видалити. За два дні до сеансу підрізає його на обличчі, голить на тілі — щоб промінь випалив цибулину.

— У нас стоїть діодний лазер, який діє точно на цибулину. Випалює їх по одній, — каже консультант. — Він не зачіпає судин та шкіри.

Перед корекцією людині одягають свинцеві окуляри.

— Відчуття — ніби від легкого уколу, — розповідає 25-річна Тетяна, відвідувачка центру. — Трохи болить, коли лазер випалює волоски на бровах ближче до скронь. Але воно швидко минає, як і почервоніння.

Кілька днів після процедури треба змащувати шкіру над бровами зволожуючим кремом або "Бепантеном" — мазь заспокоює подразнення. Курс епіляції — це три-чотири сеанси, по одному на місяць. За два тижні починають рости сусідні волосини.

— На тілі людини лише 30 відсотків видимих волосин, — пояснює  Олеся Бондаренко. — Інші сплять, бо ростуть активні. Якщо ж їх прибрати, сплячі активізуються. Тому й потрібні повторні процедури.

Після епіляції форма брів залишається незмінною.


Скільки коштує епіляція


 Назва центру  Вартість
за один сеанс, грн
 Медико- косметологічний центр "Інтегра-Мед"  від 75
 Інститут дерматокосметології лікаря О. Богомолець  від 80
 Центр офтальмології та естетичної медицини "Аілаз"  від 100
 Естет-центр "Київ"  140
 Центр лазерної естетики
"РоміТаль"
 від 150
Зараз ви читаєте новину «Лазер випалює цибулину волосинки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути