понеділок, 18 березня 2013 05:30

Кашель провокують грибки та бактерії

Автор: Фото з архіву медичного центру ”Здоров’я”
  Через зниження імунітету активізуються інфекції, що спричинюють запалення легенів та бронхів. Їх знищують на клітинному рівні методом Фоля
Через зниження імунітету активізуються інфекції, що спричинюють запалення легенів та бронхів. Їх знищують на клітинному рівні методом Фоля

8-річна Зіна Попова багато років страждала від кашлю. Тричі лежала в лікарні із хронічним бронхітом.

— Привели дочку у центр "Здоров'я". Тут її вилікували, — каже мати Марія Попова. — Тепер навіть не носить із собою ліків. Ні кашлю, ні насморку. Інгалятор не виймаємо з тумбочки місяцями.

Дівчинку обстежили методом Фоля, каже головний лікар київського медичного центру "Здоров'я" Віра Разіна.

— Ми знайшли у неї в бронхах мікоплазму. Це грибок, вірус і бактерія. Вона живе у дихальних шляхах, від носоглотки до легенів. Прибрали її, і дівчинка поправилася. Лікували методом Фоля — без медикаментів і хімічних препаратів. Прилад подає в чутливі точки організму імпульс, який знищує грибки й віруси. Також оздоровлює клітини.

Навесні в більшості людей знижується імунітет, тому в організмі активізуються приховані інфекції.

— Бажано в цей період зробити діагностику й провести комплексне лікування, особливо дітям. Ми виявляємо й знищуємо інфекцію. Також лікуємо всі уражені нею органи й системи. Курс лікування триває два тижні.

90% усіх хвороб провокують інфекції, які приховано живуть в організмі, каже лікар. Часто медики їх не знаходять, а лікують помилково.

12-річну Ларису Мельниченко довгі роки лікували в дитячій клініці від алергії. Ефекту не було. Хвороба кілька разів зникала. Навесні поверталася. У дівчинки все свербіло, тіло було вкрите висипами. При обстеженні методом Фоля ми виявили у неї дискінезію протоків печінки, деформацію жовчного міхура, ферментну недостатність. 5-річного Мішу так само лікували від алергії. При обстеженні у крові та на шкірі обох дітей знайшли стрептокок. Аналізи його не показували. Він постійно провокував висипання. Після лікування діти одужали.

13-річна Віка довгий час жалілася на болі в лівій половині голови. Її безуспішно лікували від хронічного тонзиліту. Ми знайшли глисти в лівій пазусі носа. Вивели їх, і болі в голові минули. 9-річна Аліна погано чула на ліве вухо. Їй діагностували вроджене порушення лівого слухового нерва. Ми виявили герпес у слуховому нерві. Після лікування слух став покращуватися.

Під час лікування також очищуються печінка й підшлункова залоза. Слабкі замучені школярі стають радісними, рум'яними, мають добрий апетит.

 

Адреса медичного центру "Здоров'я":

м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212.

Тел.: 0(44) 242 49 79,

0(66) 548 95 58, 0(66) 548 95 57

Зараз ви читаєте новину «Кашель провокують грибки та бактерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути