Ексклюзиви
пʼятниця, 08 вересня 2017 05:20

"Фіторінос" допомагає при запущених захворюваннях носоглотки

  ”Фіторінос” представлено в трьох варіантах — спрей із прополісом, цикламеном та ефірними маслами
”Фіторінос” представлено в трьох варіантах — спрей із прополісом, цикламеном та ефірними маслами

Із настанням перших прохолодних днів після спекотного літа побільшало ризиків підхопити застуду. Важко передбачити, як правильно одягнутися відповідно до погоди. Один із перших симптомів застуди — нежить.

— Завжди в міжсезоння ходжу з закладеним носом. До лікаря не зверталася, якщо турбував лише нежить. Використовувала краплі для пом'якшення слизової. Спершу допомагали, а потім процес став хронічний і звичайні краплі вже не діяли. Брала дорогі протинабрякові, антимікробні спреї та мазі, — розповідає львів'янка 28-річна Оксана Куховарська.

Хронічний нежить дав ускладнення синусит — запалення слизової оболонки носових пазух.

— Такі проблеми зі здоров'ям мала до того, як в одній аптеці мені порадили спрей "Фіторінос" фірми "Біота" на натуральній основі. Одразу зникло закладення носа, зменшилися набряки. Позбулася і гнійних виділень. Тепер від нежитю лікуюся за допомогою цього препарату в перші дні захворювання, — додає Куховарська.

Лікуватися самому можна, якщо нема показань для звернення до лікаря.

— Термінового візиту до медичного закладу потребує поєднання риніту з головним болем або з підвищенням температури вище 38,5 градуса. Якщо є неприємний запах із носа, кров'янисті, гнійні виділення, виділення з однієї половини носа, особливо в дітей, — говорить провізор Наталія Короїд, 38 років. — Небезпечним симптомом є зв'язка "нежить плюс кашель, що триває довше тижня", особливо якщо кашель поступово посилюється. Лікарі часто прописують "Фіторінос". Він має широкий спектр дії і, крім індивідуальної непереносимості, жодних протипоказань. Препарат рослинного походження. Має протизапальну й антиоксидантну дію. Крім того, "Фіторінос" здатний посилювати імунітет, активізуючи спеціальні захисні механізми.

"Фіторінос" ефективний при запаленні слизових оболонок носа, гнійних гайморитах, хронічних ринітах.

— "Фіторінос" рекомендують при лікуванні ГРВІ та грипу, а також герпесу й екземи. Препарат вітчизняного виробника, тому доступний за ціною. Найважливіший плюс — "Фіторінос" допомагає не лише в перші дні застуди, а й при запущених станах, коли процес перейшов у хронічну форму, — каже Наталія Короїд.

"Фіторінос" представлено в трьох варіантах — спрей із прополісом, цикламеном та ефірними маслами. Кожен із препаратів має свої особливості. "Фіторінос" із прополісом завдяки екстракту прополісу сприяє швидкому загоєнню ран, що з'являються в носовій порожнині під час застуди та нежитю. Засіб для носа з вмістом цикломена м'яко впливає на слизову оболонку носа й носоглотки, сприяє виведенню мокротиння природним способом. Спрей з ефірними маслами м'яти й евкаліпта полегшує дихання, пом'якшує та відновлює слизову.

Запитуйте в аптеках свого регіону.

0(67) 571 77 48

[email protected]

http: // bio-vita.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фіторінос" допомагає при запущених захворюваннях носоглотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути