понеділок, 12 жовтня 2020 05:50

Цілющі трави стримують розвиток псоріазу

Автор: ФОТО надане Тетяною Радіоновою
  Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова виготовляє натуральні трав'яні засоби від різних недуг

— Думала, що позбулася родового "прокляття". Так називаю псоріаз, бо передався від баби. Але влітку він загострився. Лікті знову вкрилися червоними шершавими бляшками, нестерпно свербіли, — розповідає 56-річна Марія Куліш із Чернігова.

Спровокувати загострення можуть перенесені інфекційні недуги та стрес. Вони знижують імунітет.

— Вирішила не терпіти, тому одразу почала шукати засоби від псоріазу, — продовжує. — Замовила натуральний комплекс у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Після кількох застосувань зникла сухість і подразнення на руках. А після повного курсу шкіра набула здорового вигляду.

У комплекс від псоріазу входять крем і "жива водичка". Ці засоби потрібно наносити на уражені ділянки. Вони пом'якшують і очищують шкіру, зменшують псоріазні бляшки. А збір із цілющих трав і коріння приймають усередину. Він не дає псоріазу підживлюватися, запобігає загостренню.

— Мій комплекс допомагає стримувати розвиток псоріазу, — розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Його виготовляю за старовинною сімейною рецептурою травників. Протягом багатьох десятиліть комплекс показав ефективність у боротьбі з псоріазом. При застосуванні моїх засобів і виконанні рекомендацій отримаєте стійкий результат.

Трав'яний комплекс складається винятково з натуральних компонентів. Тому він не викликає звикання, не має побічних дій.

— Особливо треба бути пильним восени, бо грип і простуди послаблюють імунітет. Тоді організм не може протистояти іншим недугам. Аби запобігти загостренню псоріазу, раджу носити одяг із натуральних м'яких тканин. Це зменшить тертя об шкіру й не провокуватиме нових висипань. Слід бути обережними з побутовою хімією. При роботі з порошками чи фарбами користуйтеся рукавицями. Якщо правильно боротися з псоріазом, то позбудетеся його надовго. Але якщо пішло загострення, вам допоможуть мої засоби.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Інформацію про натуральні трав'яні засоби для боротьби з простатитом, герпесом, демодекозом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя та шиї і багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової www.travnik.kharkiv.ua Тел.: 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Цілющі трави стримують розвиток псоріазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути