Ортоплазма зупиняє розвиток артрозу

Автор: STOPARTROZ.RU
  Орто­плазма не спричиняє побічних реакцій, не провокує ­алергії
Орто­плазма не спричиняє побічних реакцій, не провокує ­алергії

— Страждала багато років на артроз правого коліна. Сильно кульгала, ходила через біль, постійно була на препаратах, — говорить 52‑річна Антоніна Азаренко із Глобиного Полтавської області.

— З часом таблетки, мазі вже не помагали. Лікарі радили робити операцію. Але маю зайву вагу і захворювання серця і нирок, тому боюся погоджуватися на неї. У газеті прочитала, що в Полтаві в клініці "Ортомед Просперітас" лікують артроз ортоплазмою. Знайшла відгуки пацієнтів — процедура дійсно допомагає.

— Антоніна Іванівна звернулася до нас. Після діагностики суглоба зробили першу процедуру ортоплазми, через п'ять днів — записали на другу, — розповідає Сергій Петрик, ортопед-травматолог, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві. — Всього пацієнтці зробили п'ять процедур з інтервалом 5–10 днів. Після першого сеансу припинилися болі в стані спокою. Тобто їй не треба було приймати ліки, якщо вона не ходила. Після другого — стало легше рухатися, не потребувала знеболювальних. Після п'ятої процедури — зник хрускіт у коліні, вдалося повністю зняти м'язові спазми. Пацієнтка нарешті змогла вільно й безболісно рухатися.

Ефект лікування діє від восьми до десяти місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

Процедура ортоплазми в центрі "Ортомед Просперітас" займає півгодини. Беруть кров із вени пацієнта. Потім у центрифузі з неї виділяють плазму з високою концентрацією тромбоцитів. Її під контролем ультразвукового апарата вводять у хворий суглоб. Тромбоцити сприяють природному відновленню м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Вже після першого уколу організм починає відновлюватися. Для повноцінного ефекту потрібно пройти повний курс із трьох-п'яти сеансів.

Ортоплазму проводять без додавання стовбурових клітин і сторонніх хімічних речовин. Тому не спричиняє побічних реакцій, алергій. Процедура дозволена з 16 років. Ефективна при артритах, артрозах, остеохондрозі, міжхребцевих грижах, періартритах, при уповільненому зрощенні переломів кісток, пошкодженнях зв'язок і м'язів.

У медцентрі працюють лікарі вищої категорії, з великим досвідом роботи. Тут також роблять ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара

(колишня ­Енгельса), 19а.

Тел: 0(532) 58 03 08, (066) 513 95 86, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013, видана Міністерством охорони здоров'я України.

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма зупиняє розвиток артрозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути