четвер, 06 вересня 2012 16:03

В Україні побільшало женихів-альфонсів

В Україні побільшало женихів-альфонсів
Фото: weddingclub.org

У 2000 роках заміж вискакували у 17-19 років. Тепер більшості наречених за 23-25. Таке спостереження висловив столичний івент-менеджер Богдан Нагорний.

"У червні підбирав вбрання 37-річній киянці. У неї це був перший шлюб. Спочатку зробила бізнес, а потім зайнялася сім'єю. До 40 років хоче встигнути народити 2 дітей. З чоловіком підписали шлюбний контракт. Каже: "Мені вже 4 рази пропонували вийти заміж. Але любили не мене, а мої гроші і бізнес".

Богдан допомагає молодятам і їхнім батькам організувати весілля — знайти ресторан, замовити тамаду, музикантів, фотографа, оператора, підібрати вбрання і обручки.

"Зараз побільшало женихів-альфонсів, - каже івент-менеджер. - На початку 2000-х це було рідкісне явище. Вискакували заміж в основному наречені-утриманки".

Богдан не розуміє людей, які хочуть зробити весілля і на ньому зекономити або заробити.

"Не розумію, коли молодята замовляють ресторан, де за одного гостя прийдеться заплатити 500 гривень, а купують сукню за тисячу гривень на ринку в Чернівцях або Хмельницьку. Базарну сукню ніхто не візьметься підкладати і прасувати. Штучні тканини легко спалити праскою навіть при мінімальній температурі".

Перед весіллям варто як мінімум на тиждень узяти відпустку. Трьох вихідних днів, які виділяє держава, не вистачить ні на підготовку, ні на те, щоб відпочити після весілля.

"Місце для весілля замовляють за півроку. Вже зараз у Львові і Києві не знайдеш ресторан на вересень-жовтень. Живу музику, фотографа і оператора шукайте за два місяці. Авто для кортежу і автобус для гостей — за місяць".

Про те, як краще підготуватися до весілля, знайти хороший ресторан, авто, вбрання та перукаря читайте у журналі "Країна" № 137 за 6 вересня.

Поради дають дизайнер Марін Гуралюк, стиліст Андрій Крикота, візажист Ірина Золотарьова та івент-менеджер Богдан Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «В Україні побільшало женихів-альфонсів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути