пʼятниця, 10 грудня 2021 17:29

Уперше в телеформаті: один з випусків реаліті про стосунки провели в стилі "Мафії"
6

У 13-му випуску реаліті "Екси" показали один з тижнів учасників у таємничому форматі. Уперше на телебаченні в проєкті зіграли в гру "Мафію".

Ведучий програми на "Новому каналі" Олександр Педан розповів, що спочактку учасники заповнили спеціальні "Угоди з совістю", які і допомогли визначити Мафію.

"Було цікаво, хто з ексів готовий шкодити іншим учасникам, аби залишитися на проєкті. Ця гра мала показати, хто з них може бути не тим, за кого себе видає", - сказав він.

Мафія не стримувала себе у секретних завданнях для суперників. Наприклад, Альона Чарінцева прибирала в кімнаті Ані та Августа, Ілона Рябова спала на вулиці та прала постільну білизну всіх учасників, Єгор Реммер робив масаж Августу, а Геворг Берчан перемив взуття в будинку. На випробуваннях Мафія робила все, аби учасники були в незручному становищі.

До останнього пари не могли викрити Мафію.

Ведучий програми Олександр Педан розповів, що спочактку учасники заповнили спеціальні "Угоди з совістю"
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
У реаліті "Екси" показали один з тижнів учасників у таємничому форматі. Уперше на телебаченні в проєкті зіграли в гру "Мафію"
У реаліті "Екси" показали один з тижнів учасників у таємничому форматі. Уперше на телебаченні в проєкті зіграли в гру "Мафію"
Геворг Берчан перемив усе взуття, аби вберегти себе і кохану Альону. Саме він і був Мафією
У реаліті "Екси" показали один з тижнів учасників у таємничому форматі. Уперше на телебаченні в проєкті зіграли в гру "Мафію"

"Коли я дізнався, що в нас буде "Мафія", то захвилювався. Ніколи не грав у неї. До того ж я не вмію брехати. А тут випала можливість побути головним персонажем тижня – Мафією. Мені вдалось впоратися із завданням через мій азарт", - поділився один з учасників реаліті Берчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями

Щоб заплутати суперників і забезпечити парі імунітет на 13-му тижні, чоловік підставив і себе. Берчан перемив усе взуття, аби вберегти себе і кохану Альону.

У реаліті "Екси" випробування стають складнішими. У третьому випуску одна із пар сама захотіла піти з проєкту. Епізод мав кодову назву "побудь у моїй шкурі".

Зараз ви читаєте новину «Уперше в телеформаті: один з випусків реаліті про стосунки провели в стилі "Мафії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути