Ексклюзиви
пʼятниця, 05 листопада 2021 20:25

Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями

Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями
Психологиня, сексологиня і ведуча реаліті "Екси" Наталя Єжова розповіла, чим танці корисні для пари. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Психологиня, сексологиня і ведуча реаліті "Екси" Наталя Єжова розповіла, чим танці корисні для пари. Адже часто можна почути від фахівців: "Щоб зміцнити стосунки, займіться спільною справою".

Про те, що спільний похід на заняття з танців є вдалим рішенням, розповіли у восьмому випуску шоу на "Новому каналі". Також хореограф Олександр Прохоров назвав найкращі стилі для закоханих.

Єжова пояснила, що такого особливого дають танці парі.

1. Танець – це діагностика відносин.

"Можна визначити роль ведучого та роль веденого. У гармонійній парі ведучий – чоловік, а ведена – жінка. У танці можна побачити, чи це так, і в разі чого підкоригувати систему ваших стосунків", - сказала вона.

2. Танець – показник присутності партнерів у житті один одного.

"Один може затьмарювати другого чи конкурувати з ним. За допомогою цієї діагностики можна зрозуміти, чи є ця проблема у реальному повсякденному житті пари", - пояснила психологиня.

3. Танець – реальна взаємодія у парі.

"Він створює справжню близькість, де можна за допомогою тіла, міміки та жестів виявляти свої емоції та себе загалом. А ще він дає почуття довіри до партнера", - нагадала Єжова.

4. Танець – розвиток командної роботи.

"Це може бути і спортивна взаємодія, різноманітність у сексуальній сфері та в житті пари загалом. Адже у процесі ми відчуваємо пристрасть, ніжність, довіру та взагалі цілий букет емоцій", – уточнила сексологиня.

5. Танець дозволяє направити агресію у потрібне русло.

"Агресія йде не одна на одну та сварки, а на те, щоб зміцнити родину, створити гармонійні стосунки. Тут ця емоція не руйнівна, а творча", - додала Єжова.

Який стиль танцю найкраще підійде закоханій парі, розповів Прохоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальна картинка й небажана реакція: психологиня пояснила, чому закохані брешуть один одному

"На мою думку, є топ-3 танці, які додадуть пристрасті у відносини, – це пасодобль, танго та румба. Також я б порадив спробувати потанцювати бачату та сальсу. Вони досить контактні, тож дозволять партнерам на 100 відсотків відчути одне одного", - поділився танцівник.

Психологиня і сексологиня Наталя Єжова поділилася, як зробити так, щоб побут не зіпсував стосунки в парі. Розподіляти обов'язки так, що чоловік відповідає за гроші, а жінка є домогосподаркою - стереотипно й несучасно.

Зараз ви читаєте новину «Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути