середа, 29 вересня 2021 13:13

Не вміють домовлятися і піклуватися: хто залишив реаліті про стосунки
5

У реаліті "Екси" випробування стають складнішими. У третьому випуску одна із пар сама захотіла піти з проєкту.

Минулий епізод мав кодову назву "побудь у моїй шкурі". Про це розповіла ведуча реаліті про стосунки на "Новому каналі" Наталя Єжова.

"На випробуваннях жінки виконували завдання, які більше притаманні чоловікам, і навпаки. Останнє випробування було спільним. Воно об'єднало пари в одне ціле у прямому сенсі слова. Так чи інакше проявили себе всі. Дехто сприйняв завдання, наче Олімпійські ігри, та мчав до перемоги, а дехто справді намагався знайти користь", – зазначила вона.

Третє випробування завершилося сваркою між Еліс та Ігорем. Пара навіть замислилася над тим, щоб залишити проєкт. Та ведучі – Єжова та Олександр Педан – бачили в них прогрес і зміни, а найголовніше – потенціал. Тому не могли їх відпустити. Еліс та Ігор порозумілися на церемонії вигону і вирішили залишитися у проєкті.

Учасники Еліс та Ігор на третьому випробуванні розсварилися
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведучі Олександр Педан і Наталя Єжова взяли участь у шоу зі своїми дітьми
Випробування у реаліті стають складнішими
Випробування у реаліті стають складнішими
Покинули проєкт Вадим і Віолетта

"У зоні ризику опинилися Вадим і Віолетта та Маша і Денис. Через спільне голосування визначили, що шлях на проєкті закінчується для перших. Вони як не вміли щось робити разом, комунікувати, домовлятися, піклуватися, так і не вміють. Як намагалися командувати одне одним, жалітися, так і продовжують це робити", – сказав Педан.

Вадим та Віолетта були здивовані рішенням ведучих та учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали основні переваги шлюбу

"Я вдячна за три тижні, які ми провели на проекті. Не вважаю, що вони минули марно. Знаєте, нас ніби тільки "розколупали" і випустили. Трохи жорстоко. Мені здавалося, що ще дуже рано йти. Та все одно колишнім точно не вийдеш з реаліті", – додала жінка.

Герої третього сезону реаліті "Екси" вперше зустрілися в колонії. А для того, щоб зняти стрес після завдань, парам влаштували вечірку. Ведуча проєкту й психологиня Наталя Єжова поділилася, що в неї від першої вечірки змішані емоції.

Зараз ви читаєте новину «Не вміють домовлятися і піклуватися: хто залишив реаліті про стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути