Ексклюзиви
четвер, 16 вересня 2021 15:10

Вечірка, бійка і сльози – стартував третій сезон "Ексів"
5

Герої третього сезону реаліті "Екси" вперше зустрілися в колонії. А для того, щоб зняти стрес після завдань, парам влаштували вечірку.

Ведуча проєкту й психологиня Наталя Єжова поділилася, що в неї від першої вечірки змішані емоції. Про це розповіла у реаліті, що показує "Новий канал".

"У нас з'явився любовний трикутник: Еліс, Ігор Чорнобай та Анжеліка. Еліс та Ігор – учасники проекту, Анжеліка – подруга Ігоря, яка є третьою зайвою у цих стосунках. Еліс ревнує хлопця до неї, а він натомість доводить, що фото в купальнику іншої у його телефоні – це нормально", – прокоментувала Єжова.

Поки вони з'ясовували стосунки, то інші учасники влаштували бійку. Антон вліз у розбірки Еліс та Ігоря і зазначив, що ця ситуація – неприпустима. Ілона Рябова вступила у словесну перепалку з ним.

Герої третього сезону реаліті "Екси" вперше зустрілися в колонії. А для того, щоб зняти стрес після завдань, парам влаштували вечірку
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Учасники влаштували бійку у першому випуску
Ілона Рябова вступила у словесну перепалку з Антоном
Ревнощі Еліс та невизначеність Ігоря зачепили всіх учасників
Ведучими проєкту є Олександр Педан і Наталя Єжова

"Мені було б неприємно, якби в момент моїх розбірок з хлопцем і ще кимось, хто спонтанно з'явився, поряд буде ще хтось. Ще й яскраво коментуватиме все. Я спробувала пояснити Антону, що це не його справа. В момент, коли той почав проявляти агресію, за мене заступився мій коханий Єгор. Я взагалі не очікувала цього, бо зазвичай вирішую такі моменти сама. А тут він дав мені шанс побути дівчиною", – сказала вона.

Ревнощі Еліс та невизначеність Ігоря зачепили всіх учасників. Анжеліка зізналася, що їх із Ігорем пов'язує лише дружба, і вона має особисте життя. У парі Еліс та Ігоря мають бути лише двоє. Еліс вирішила дати шанс їхнім стосункам.

"Я зрозумів, що повний "лось", бо допустив, що ми зараз думаємо не про весілля чи весільну подорож, а про те, як зберегти наші стосунки", – зазначив Чорнобай.

Ведучий Олександр Педан підсумував, що "перший випуск пройшов у найкращих традиціях" реаліті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше знайомство: як поводитися, щоб стосунки були тривалими

"Яскраве знайомство, де всі одразу почали показувати свій характер. А потім – сльози, крики, бійка. Моє прохання, щоб чоловіки припинили, не надто допомогло. На щастя, учасники самі змогли впоратися з емоціями. А ще почали говорити один з одним", – додав він.

У травні стартували зйомки третього сезону реаліті "Екси". Шоу складатиметься з 15 випусків. Керівниця проєкту Світлана Ковда зауважила, що тематикою нового сезону будуть страхи.

Зараз ви читаєте новину «Вечірка, бійка і сльози – стартував третій сезон "Ексів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути