середа, 12 липня 2017 16:12

"Пологівський маньяк" одружився із на 40 років молодшою жінкою

"Пологівський маньяк" одружився із на 40 років молодшою жінкою
64-річний Сергій Ткач, на рахунку якого 37 вбивств, одружився у в'язниці. На 40 років молодша дружина народила йому доньку. Фото - zp.depo.ua

"Пологівський маньяк" 64-річний Сергій Ткач, на рахунку якого 37 вбивств, одружився. Його обраниця - жителька російського Ярославля 24-річна Вікторія.

Ткач тричі засуджений до пожиттєвого терміну покарання. Із дружиною вони познайомилися по переписці через газету, пишуть "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкривавішими українськими маніяками стали Чикатило та Онопрієнко — вони вбили понад 100 людей

Як з'ясувалося, жінка була чудово поінформована про злочини Ткача і заявила, що саме такого чоловіка і хотіла б мати. Більш того - зізналася, що вже намагалася таким чином ближче познайомитися з російським зеком, але там щось не склалося.

Весілля відбулося без урочистостей. Вікторія регулярно приїжджає на побачення, отримала посвідку на проживання, зняла житло в Рівненській області. Нещодавно вона народила від Ткача доньку.

Протягом 25 років (1980-2005) Сергій Ткач вбив та зґвалтував як мінімум 37 жінок. Ця цифра зафіксована у вироку, неофіційно йдеться про 80-100 та більше жертв. Тривалий час жив та вбивав у Пологах на Запоріжжі, через що отримав прізвисько. Кількох жителей Полог до затримання Ткача працівники міліції змусили взяти вбивства на себе, суд визнав їх винними (пізніше їх виправдали). У 2015 році суд виправдав міліціонерів, які "вибивали" зізнання з "пологівських маньяків".

Зараз ви читаєте новину «"Пологівський маньяк" одружився із на 40 років молодшою жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути