середа, 13 лютого 2013 14:37

На "швидких побаченнях" треба жартувати і не питати про зарплату
5

Фото: Фото надані організаторами

У Львові серед молоді стали популярними "Швидкі побачення". Клуб "Швидкі побачення Randevu" проводить їх один раз на два тижні. У соціальних мережах створюють групи, додають нових учасників, розміщують інформацію на сайтах та в пресі. У ресторані чи кафе на вихідних збирають учасників, зазвичай це 10 хлопців та стільки ж дівчат. Реєстраційний внесок — всього п'ятдесят гривень, у ціну входить легкий коктейль. Учасникам дають анкети, куди вони повинні вписувати номери хлопців чи дівча та ставити плюси чи мінуси. На спілкування один з одним виділяють сім хвилин, потім співрозмовники змінюються. Наприкінці зустрічі організатори опрацьовують анкети та підсумовують результати. Якщо симпатія взаємна, у конвертах дають контакти осіб протилежної статі. Хлопці запрошують дівчат на зустріч.

Організатори кажуть, щоразу від двох до п'яти симпатій збігаються.

"В усіх великих містах популярні такі зустрічі, у столиці кілька організацій їх проводять, але втричі дорожче. Основні учасники — це молодь від 25 років. Це зайняті роботою люди, яким вже не так цікаво ходити на вечірки і дискотеки, там знайомитись. За півроку існування клубу є вже кілька міцних пар — учасники живуть разом, ще кілька зустрічаються. Не варто задавати запитань про гроші, зарплатню, політичні чи релігійні вподобання. Головне — частіше посміхайтеся, жартуйте. Якщо осіб протилежної статі більше восьми, то на четвертому-п'ятому співрозмовнику починаєш втомлюватися. Тоді можна поговорити про нейтральні легкі теми — фільми, музику, розваги", — розповідає Роман Патрай, організатор клубу швидких побачень.

Рекомендує на побаченнях поводитися невимушено, вдягатися не виклично, але і не буденно. Дівчатам підійдуть сукні, хлопцям — сорочки, джинси чи штани.

"На швидких побаченнях я вже вдруге. Не мрію, що знайду кохання свого життя. Але гарно проведений час гарантовано. Минулого разу знайшла аж двох клієнтів замість кавалерів — я проводжу екскурсії Львовом, а вони зголосили прийти з друзями. Ще з одним хлопцем просто подружилася. Неправий той, хто думає, що тут лише закомплексовані люди, яким важко знайомитися. Тут просто зайняті люди. Коли поспілкуєшся з десятьма хлопцями, розумієш, хто близький по духу, і на інших просто не будеш тратити час. За сім хвилин встигаю задати головні питання: скільки років, де працює, де живе, як розважається, кого шукає. Потім роблю висновки. Ну, і на зовнішність звертаю увагу" - розповідає 26-річна Юлія.

30-річний Віктор усім співрозмовницями каже, що хоче створити родину. Працює програмістом.

"Колись сидів на сайтах знайомств в інтернеті. Але дівчата виставляють відфотошоплені фото, пишуть стандартні фрази. Не можна зрозуміти, що це за людина. А на швидких побаченнях є можливість вживу поспілкуватися і навіть порівняти дівчат. Сьогодні мені сподобалися троє дівчат із десяти. Сподіваюся, я їм теж. Обов'язково зателефоную і запрошу в кіно чи на каву" — каже хлопець.

"Хочемо організувати зустрічі за віковими групами. Збираємося навіть запросити на побачення жінок та чоловіків літнього віку. Їм найважче знайти пару у такому віці", — додає один із організаторів Марян Свірнюк.

Зараз ви читаєте новину «На "швидких побаченнях" треба жартувати і не питати про зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути