Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 13:31

Кремом для гоління із ароматом бекону радять користуватися перед побаченням

Двоє відчайдушних американських підприємця Джастін Еш і Девід Лефков розробили ексклюзивний чоловічий продукт - крем для гоління із запахом бекону. Всього було випущено 2500 баночок з незвичайним вмістом. До цього креативна парочка вже дивувала споживачів своєю продукцією з ароматом, який, мабуть, їм найбільше до душі: заснована ними компанія "J & D Foods" встигла заявити про себе такими продуктами як сіль зі смаком бекону, беконез, бальзам для губ з ароматом бекону, а також беконові троянди та труну, фарбовану "під бекон".

Відносно свого останнього винаходу, Еш і Лефков радять використовувати крем для гоління "після гарячого душу або ж перед важливим побаченням з жінкою, з якою ви хочете провести решту свого життя", запевняючи в його чудодійному впливі на протилежну стать.

"Варто тільки почати користуватися нашим кремом" J & D's Bacon Shaving Cream ", як ви тут же почнете пахнути і відчувати себе, як справжній чемпіон", - стверджує Еш.

Зараз ви читаєте новину «Кремом для гоління із ароматом бекону радять користуватися перед побаченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути