Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2024 00:30

Як зберегти шлюб: сім негативних дій партнерів, які здатні зміцнити стосунки

Як зберегти шлюб: сім негативних дій партнерів, які здатні зміцнити стосунки
Сім доказових дій, які несподівано зміцнюють шлюб Фото: pinterest

Відносини між чоловіком і жінкою - це постійна робота та взаєморозуміння. Щоб зміцнити свій любовний союз, важливо дотримуватися кількох простих, але ефективних дій.

Деякі речі, які традиційно вважаються негативними у стосунках, можуть мати позитивний вплив, якщо їх правильно використовувати.

Скандали та конфлікти

Будь-які протистояння допомагають партнерам висловити наболіле, розібратися з першочерговими проблемами.

Давно доведено, що скандали є корисними. Але лише в розумних дозах.

Ви отримаєте емоційну розрядку та заспокоїтеся як мінімум на 48 годин. Це набагато краще, ніж тримати негатив усередині. Ви обидва винесете корисний урок зі сварки. Не має значення, що ви кричали і злилися один на одного. Важливим є кінцевий результат сварки. Ви помиритеся і згадаєте, наскільки прекрасні сімейне життя і любов.

Сон нарізно

Люди старших поколінь упевнені в наступному: подружжю потрібно спати разом. Одне ліжко, одна ковдра, міцні обійми та жодних заперечень! На жаль, з відходом пристрасних любовних ночей настає страшний дискомфорт. Чоловік і дружина починають відчувати незручність. Один хропе, другий тягне ковдру на себе.

Спати у різних кімнатах сьогодні цілком нормально. За цей вчинок вас ніхто не засуджуватиме, як у минулі часи. Такий відпочинок вигідний обом: ніхто не повертається та не штовхається.

Не бійтеся сказати партнеру, що хочете відпочити від нього вночі. Головне, щоб вам обом вистачило спальних місць та вільних приміщень. Не переживайте, це не завдасть шкоди вашому шлюбу. Ви знайдете спокій і зможете як слід виспатися.

Прояв егоїзму

Періодично всім нам потрібно ставати егоїстами, щоб насолоджуватися життям. Згадайте, скільки місяців тому ви ходили до кафе чи театру? А чи робили одиночну прогулянку? Важко відповісти? Значить, настав час освіжити в пам'яті ці події, просто повторивши їх.

Будьте вільним птахом хоча б іноді, інакше нашкодите своєму фізичному та психічному здоров'ю. Не хвилюйтеся, за час вашого перезавантаження світ не перевернеться: чоловік зможе сам себе обслужити і доглянути ваших синів, а ваші літні батьки самі неквапом прогуляються за продуктами і ліками.

Окреме дозвілля

Не дивіться кожні вихідні бої разом із найдорожчим чоловіком. Його теж не мучте переглядом своїх улюблених мелодрам. Все можна легко вирішити, якщо вдома є другий телевізор чи хоча б ноутбук.

У вас обох можуть бути різні захоплення та уподобання. Відпочивайте так, як вам заманеться. Головне - не забудьте домовитися з коханою людиною. Нехай ваш чоловік їсть чипси на дивані, дивлячись бойовики, поки ви фарбуєте нігті подрузі на кухні та п'єте каву.

Наступного разу кухню займе він із друзями, а ви переберетеся до зали, щоб насолодитися улюбленим серіалом у горизонтальному положенні. Завдяки такій домовленості ви не заважатимете один одному і не нудьгуватимете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які прості фрази здатні зміцнювати стосунки у шлюбі

Легке кокетство

Фліртувати можна, зраджувати не можна. Дайте зрозуміти другій половині, що ви досить гарні собою. Як і раніше, цікавите протилежну стать. Повірте, кохана людина згадає, який скарб йому дістався і нікому не захоче вас віддавати. У ньому прокинуться ревнощі.

І ваш чоловік має право безневинно пококетувати. Наприклад, із симпатичною касиркою чи зі старою знайомою.

Однак не кожна дружина спокійно віднесеться до таких люб'язностей. Іноді наслідки бувають страшними. Але ж ви не психічно неврівноважена, щоб смикати за волосся молоденьку дівчину, яка отримала комплімент від вашого чоловіка.

Поверніться з благовірним додому, скажіть йому все в обличчя і надуйте губи. Напевно, він зрадіє, що небайдужий вам і все спокійно пояснить. У будь-якому разі потрібно діяти обережно та орієнтуватися на характер свого супутника життя.

Відносини між чоловіком і жінкою - це постійна робота та взаєморозуміння. Щоб зміцнити свій любовний союз, важливо дотримуватися кількох простих, але ефективних дій.

Деякі речі, які традиційно вважаються негативними у стосунках, можуть мати позитивний вплив, якщо їх правильно використовувати.

Нестача грошей

Чоловік і дружина, які мають гостру фінансову потребу, часто об'єднуються. Але так буває не завжди, на жаль. Деякі подружжя, навпаки, починають жорстоко воювати і ворогувати через безгрошів'я. Велике значення має характер партнерів та відношення до грошей.

Та й справжнім почуттям злидні не перешкода. Коли руки та ноги на місці, завжди можна заробити та встати на ноги. Але якщо у шлюбі є користь та розрахунок, то розраховувати на позитивний результат не варто.

Кризові періоди

Всі кризи у відносинах піднімають партнерів на сходинку вище, а також сприяють їхньому розвитку. Пари, які зуміли подолати черговий кризовий період, усвідомлено переходять на наступний рівень і збільшують свою мудрість.

Робота над стосунками важка та потребує чималої витримки й терпіння. Часто ми допускаємо помилки, кажучи партнеру невдало підібрані фрази.

Ніколи не згадуйте колишніх у стосунках. Це породжує комплекси, неврози та почуття неповноцінності. Ваш партнер буде думати, що ви досі кохаєте колишнього й хочете до нього повернутися.

Зараз ви читаєте новину «Як зберегти шлюб: сім негативних дій партнерів, які здатні зміцнити стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути