неділя, 26 травня 2024 00:30

Які прості фрази здатні зміцнювати стосунки у шлюбі

Які прості фрази здатні зміцнювати стосунки у шлюбі
ім фраз, які говорять найміцніші пари Фото: pinterest

У стосунках слова передають багато значень. Вони можуть бути прямими або непомітними. Вони можуть виявляти любов або ненависть. Тон голосу людини, яка вимовляє слова, може сприяти гармонії або ворожості.

Є фрази, які зміцнюють стосунки між чоловіком та жінкою, пише yourtango.

Ось 7 фраз, які найміцніші пари регулярно використовують у стосунках

"Що я можу зробити?"

Ця фраза добре спрацювала з Френком і Клер Андервуд в політичній драмі "Картковий будинок". Коли Клер поверталася додому після важкого дня на роботі, яким би важким не був день Френка, він запитував її: "Що я можу зробити?".

Він сказав це з турботою, співчуттям, ніжністю і, головне, правдиво. Слова турботи надзвичайно допомагають.

Говорячи: "Що я можу зробити?" чудово впливає на шлюб. Коли слова сказані з глибокою чесністю, вони будують ваші стосунки.

"Що маєш на увазі"

Стосунки можуть бути Вавилонською вежею з точки зору розмов і нерозуміння іншої людини, навіть якщо ми живемо з нею дуже довго. Ми робимо припущення щодо того, що має на увазі інша людина, проектуючи власні цінності та історію на слова, які ми чуємо.

Ви можете дізнатися щось про свого партнера, коли скажете: "Що ви маєте на увазі?" Замініть слово "що" словом або фразою, яку використовує ваш партнер.

Скажіть і передайте це дуже заспокійливо, без погроз. Просто спробуйте дізнатися, що насправді має на увазі ваш партнер. Можливо, ви вже роздратовані, тому переведіть подих, припустіть найкраще та поставте запитання роздумливо.

Якщо ви задасте це підозрілим або агресивним тоном, це не спрацює. Коли це спрацьовує, це відкриває нові лінії спілкування між вами та вашим партнером.

"Дякую"

Це здається таким легким і простим. І все ж ми недостатньо робимо це з нашими партнерами. Ми дозволяємо нашому зайнятому життю заважати підтримувати наші стосунки, нехтуючи найважливішими словами, які ми можемо сказати, щоб змусити наших партнерів відчути, що їх цінують.

Коли ви говорите "дякую", скажіть це з щедрим і вдячним серцем. Наші партнери роблять стільки всього, за що ми повинні їм дякувати!

"Ти хочеш їхати зараз?"

Для партнерів дуже типово сваритися за контроль над автомобілем; зрештою, ваше життя залежить від того, наскільки добре ви або ваш партнер керуєте автомобілем.

У підсумку всі суперечки щодо водіння віддзеркалюють типові подружні суперечки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фрази, які здатні підкорити будь-якого чоловіка

"Хочеш, щоб я допоміг?"

Ви можете подумати, що ваш партнер не потребує допомоги. І, можливо, ваш партнер скаже "ні". Але ви будете здивовані тим, як часто відповідь буде: "Так, я був би вдячний". Тісні особисті стосунки процвітають і залежать від того, що називається "внесок". Допомога вашому партнеру - це внесок, який ви можете зробити.

"Чим би ти хотів зайнятись?'

Ось ще одна важлива фраза, яку використовують найміцніші пари. Майте на увазі, що це пов'язано з щедрістю. Не потрібно бути вченим-ракетником, щоб знати, що чим щедрішим ви будете, тим задоволенішим буде ваш партнер.

"Так, люий"

Коли ваш партнер вам щось каже, почніть свою відповідь із "Так, любий/дорогий". Це форма словесної прихильності, тонкий спосіб сказати: "Я люблю тебе". Якщо ти "дорогий", то тебе люблять. "Кохана" - ще один із таких тригерів кохання.

Робота над стосунками важка та потребує чималої витримки й терпіння. Часто ми допускаємо помилки, кажучи партнеру невдало підібрані фрази.

Ніколи не згадуйте колишніх у стосунках. Це породжує комплекси, неврози та почуття неповноцінності. Ваш партнер буде думати, що ви досі кохаєте колишнього й хочете до нього повернутися.

Зараз ви читаєте новину «Які прості фрази здатні зміцнювати стосунки у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути