вівторок, 15 січня 2019 01:35

6 несподіваних місць на тілі, куди варто наносити парфуми
5

  Щоб аромат «звучав» довше, наносьте його після душу
Щоб аромат «звучав» довше, наносьте його після душу

Чи помічали ви, що протягом дня аромат ваших парфумів зникає? Існує версія, якщо аромат вам дуже підходить, то з часом ви не відчуваєте його на собі. Але коли його не чуєте ні ви, ні оточуючі, то починається легка паніка. Як же продовжити звучання улюбленого парфуму?

Виявляється, ми все робимо не зовсім правильно. Наприклад, зап'ястя прийнято вважати класикою в нанесенні парфумів, але точок пульсації на людському тілі набагато більше. І коли всі вони задіяні в цьому складному механізмі, аромат вирує в повітрі дуже довго. Тому перед нанесенням парфуму в несподівані шість місць, упевніться, що він вам дійсно подобається, і ви готові насолоджуватися ним завжди, пише marieclaire.ru.

1. Волосся

 

Часто волосся зберігає аромати міцніше, ніж шкіра. Потрібно просто бути трохи обережним, адже парфум містить спирт, що може нашкодити волоссю. Використовуйте версії ароматів, створені спеціально для волосся, або просто розпилюйте його на щітку. Розчісуючи волосся, аромат тонко і делікатно "вбереться" без особливого ризику його висушити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Флакон за $215 тис. - найдорожчі парфуми у світі

2. Область за вухами

Як і зап'ястя, ці зони відомі своїми властивостями усім. Вени тут розташовуються близько до шкіри, створюючи ідеальні умови для розігрівання і випаровування аромату. Якщо до того ж ви ще носите прикраси, то після розпилення парфуму вони теж можуть якийсь час зберігати ваш запах. Існують навіть спеціальні сережки, кулони, підвіски, всередині яких можна розміщувати керамічну кульку, збризнуту вашим ароматом.

3. Задня частина шиї

 

Парфумерні експерти стверджують, що якщо нанести аромат на задню частину шиї, це зведе чоловіка з розуму. По-перше, аромат тут живе довго; по-друге не набридає оточуючим, бо він швидше шепоче, ніж декламує на повний голос. Перед тим, як застебнути комірець блузки, збризніть то місце всередині, де тканина торкається шкіри.

4. Внутрішня поверхня ліктя

Ця зона "звучить" більш спокусливо, ніж зап'ястя. Парфумери рекомендують зволожувати там шкіру додатково перед тим, як нанести парфуми - ароматизованим (з лінії вашого аромату) або універсальним і без запаху, щоб не порушувати гармонію аромату.

5. Задня поверхня колін

 

З усіх перерахованих зон, ця працює на 100%. Навіть у чоловіків. Секрет в тому, що повітряні потоки піднімаються вгору, де завжди більш гаряче, ніж знизу. Особливість цього місця, що запах чути не відразу, але після того, як він заявить про себе, будьте готові постати перед відповіддю.

6. Пупок

Актриса Лів Тайлер якось зізналася: "Мій батько Стівен Тайлер так завжди робить - розтирає духи між пальцями і торкається пупкової області. Тут завжди жарко і парфумерним нотах це дуже подобається. Тільки будьте впевнені, що улюблений аромат не викличе алергію".

Як правильно наносити парфуми

Робити кілька "пшиків" по тілу важливо ще й тому, що аромат "піднімається" вгору - тому він відчувається сильніше, ніж коли духи будуть нанесені не тільки на шию. Але існують і інші способи посилити і поліпшити запах улюблених парфумів.

 

1. Використовуйте аромат тільки на чистій шкірі - тоді духи розкриються

2. Щоб аромат "звучав" довше, наносьте його після душу

3. Якщо у вас жирна шкіра, то перед нанесенням аромату протріть ділянку для нанесення очищуючим спиртовим тоніком

4. Не бризкайте парфуми і туалетну воду на одяг - тканини вбирають запахи, але жадібно віддають. До того ж, тип матерії здатний спотворити аромат - часом до невпізнання і не в кращий бік…. Не розтирайте аромат - це шкодить його структурі і навіть змінює запах.

Відомо, що в офісі навіть найулюбленіший парфум може зробити ведмежу послугу: комфортний по життю, серед колег він може легко почати грати не за, а проти вас. Парфуми - це аналог чорного мережива, чогось особистого і сексуального. Тому в офісі носити його потрібно максимально стримано. Передозування аромату може легко погубити вашу кар'єру, але це зовсім не означає, що ви повинні повністю викреслити парфуми з вашого життя. Чисті, свіжі акорди (цитрусові або білі квіти) дуже доречні для роботи у відкритому офісі без перегородок. Уникайте відверто солодких, сексуальних або "їстівних" ароматів.

Зараз ви читаєте новину «6 несподіваних місць на тілі, куди варто наносити парфуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути