середа, 20 січня 2021 14:14

4 маніпуляції, які змусять чоловіка дарувати подарунки

4 маніпуляції, які змусять чоловіка дарувати подарунки
Коли чоловік робить подарунок, йому важливо, щоб його вибір високо оцінили. Фото: pixabay.com

У чоловіка зникає бажання дарувати подарунки, якщо жінка ним маніпулює. Наприклад, просить купити шубу, щоб довести свою любов. Замість настирливого випрошування бажаного є більш цікаві способи надихнути коханого робити приємні сюрпризи.

Про це пише ELLE.

ЦІНУЄТЕ ЙОГО ПОДАРУНКИ

Навіть дрібнички, подаровані 10 років тому. Якщо це прикраса - надягайте якомога частіше, і хваліть вибір свого чоловіка. Якщо це предмети домашнього вжитку - користуйтеся ними регулярно, захоплюйтеся їх зручністю і якістю. Якщо це букет квітів - сфотографуйте і частіше нагадуйте коханому, як довго подаровані їм троянди не в'яли. Чоловікові важливо знати, що його вибір оцінили по достоїнству - це надихне на покупки ще дорожчих подарунків.

ЗАХОПЛЮЙТЕСЯ ЙОГО ЩЕДРІСТЮ

Знаходьте привід подякувати своєму чоловіка - якщо не за подарунок, то за уважне ставлення, вміння слухати, за вимитий посуд і за те, що не забув купити ваш улюблений йогурт. Зверніть його увагу на те, яким турботливим і щедрим він може бути, - і йому захочеться бути саме таким.

РОБІТЬ ПОДАРУНКИ САМІ

Роблячи приємні сюрпризи для свого чоловіка, жінка створює настрій, яке змусить його відповісти в такому ж дусі. Щоб здивувати коханого, необов'язково витрачати великі суми, головне - настрій і атмосфера: покладіть в його кишеню пікантну записку, замовте для нього обід з доставкою в офіс, сплануйте романтичні вихідні. Радість від приємного сюрпризу заразлива - чоловікові неодмінно захочеться самому її відчути і зробити подарунок своїй жінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому деякі пари не поспішають одружуватися

ЩИРО РАДІЙТЕ ПОДАРУНКАМ

Якщо коханий заявляє, що ви "радієте подарункам як дитина" - їх буде ставати все більше. Потрібно вчитися у дітей приймати подарунки - і тоді вам їх завжди будуть дарувати.

"Ангел" Victoria's Secret та топмодель 29-річна Жасмін Тукс оголосила про заручини з топменеджером Snapchat та мільйонером 30-річним Хуаном Давидом Борреро. подарував коханій каблучку, створену на замовлення Ritani, з 7-каратним діамантом овальної огранки в жовтому золоті 18 карат. Оцінена в понад $250 тис.

Зараз ви читаєте новину «4 маніпуляції, які змусять чоловіка дарувати подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути