Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2020 14:04

Універсальні котли тривалого горіння економлять гроші

- Три роки тому поставив твердопаливного котла, - згадує 56-річний Василь Марченко з міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. - Зварили з кумом по кресленням з інтернету. Влаштовувало все, а за рік почались проблеми.

Котлом чоловік обігріває будинок площею 110 кв.м. Помітив, що спалює більше дрів, ніж сусіди з такими ж хатами.

- Все тепло вилітало в трубу, - продовжує Василь Петрович. - Вирішив почистити теплообмінник, та дістатись не зміг. Серед зими котел протік, бо прогоріли стінки теплообмінника. Довелося наварювати латки.

- Не всі твердопаливні котли однаково економні і практичні, - каже інженер Георгій з компанії "Northon", яка виготовляє універсальні котли тривалого горіння. - Краще обирати ті, які виготовляють професіонали, враховують всі особливості.

Котли "Northon" виготовляють з високоякісної сталі товщиною від 4 до 6 мм. Мають вертикальний теплообмінник, який має на 40% більшу площу в порівнянні з традиційними горизонтальними. Завдяки своїй збільшеній площі теплообмінника, тепло використовується більш ефективно, а простота конструкції дозволяє зробити чистку теплообмінника значно простіше, зручність обслуговування так само дозволяє заощадити час і сили.

  Котли Northon виготовляють із високоякісної сталі завтовшки від чотирьох до шести міліметрів. Мають вертикальний теплообмінник зі збільшеною на 40 відсотків площею, порівняно з традиційними горизонтальними
Котли Northon виготовляють із високоякісної сталі завтовшки від чотирьох до шести міліметрів. Мають вертикальний теплообмінник зі збільшеною на 40 відсотків площею, порівняно з традиційними горизонтальними

Всі котли перевіряють під високим тиском (6 Атм), тому підприємство дає 5-річну гарантію на вироби.

- Наші універсальні котли тривалого горіння мають високу ефективність, яка гарантує повне згоряння палива. Коефіцієнт корисної дії до 90%, працюють на будь-якому твердому паливі. В ручному режимі на одному завантаженні котел працює до двох діб. Є універсальні моделі котлів з бункерами для палива, які збільшують можливість обслуговування 1-2 рази на тиждень.

Замовити універсальні твердопаливні котли тривалого горіння можна безпосередньо від заводу виробника "Northon".

Адреса офісу: м.Київ, вул. Драгоманова, 2а або за телефонами (098) 472 55 27, (066) 427 18 09.

Зараз ви читаєте новину «Універсальні котли тривалого горіння економлять гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути