Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 00:15

Після розлучення обклеїла кімнату рожевими шпалерами

Автор: фото: Богдана Євсеєва
  Киянка Юлія Недопитанська після розлучення зробила ремонт. Кімнату обклеїла рожевими шпалерами, у коридорі поклеїла чорні з великими фіолетовими квітами. Арку прикрасила шпалерами з рожевими квітами. ”Раніше не любила сидіти вдома, а тепер чудово тут почуваюся”, — говорить Юлія
Киянка Юлія Недопитанська після розлучення зробила ремонт. Кімнату обклеїла рожевими шпалерами, у коридорі поклеїла чорні з великими фіолетовими квітами. Арку прикрасила шпалерами з рожевими квітами. ”Раніше не любила сидіти вдома, а тепер чудово тут почуваюся”, — говорить Юлія

28-річна киянка Юлія Недопитанська живе в однокімнатній панельці. Два тижні тому зробила за власним дизайном ремонт. Квартиру на 33 кв. м стилізувала під Париж.

— Два місяці тому розлучилася. Після того не могла жити вдома. Ночувала на дачі, у батьків, пару разів у подруг. Потім вирішила зробити ремонт.

На кухні Юлія наклеїла фотошпалери із зображенням Ейфелевої вежі та скляних дахів музею Лувр. Вони миються. За п'ять рулонів заплатила 500 грн. Підлогу вимостила чорною матовою плиткою. Замість люстри повісила вуличний ліхтар, купила його в будівельному супермаркеті за 70 грн.

У коридорі поклеїла чорні шпалери з великими фіолетовими квітами. Арку обклеїла подібними шпалерами з рожевими квітками. Кімнату зробила яскраво-рожевою.

— Раніше я не любила цей колір. Вичитала, що рожевий сприяє романтичному настрою. Зараз дуже подобається.

Планує почепити на стіни картини у французькому стилі, купити білі рамки, бо темні губитимуться на малюнку шпалер.

Радить зважено комбінувати чорний та рожевий кольори, щоб квартира не нагадувала труну. Ремонт у французькому стилі обійшовся у 15 тис. грн.

— Взагалі французький стиль — це "прованс". Його ще називають бабусиним, — пояснює дизайнер 25-річна Наталя Ахтямова, зі столичної студії "Ahtyamov`s Design". — В помешканні використовують мереживо, багато тканин, дивани з мішковини. Штори прикрашають бантиками. Ставлять білі меблі з ефектом старіння, наче поїдені жучками. Зараз прованський стиль не наймодніший. Самий популярний — мінімалізм та хай-тек.

Зараз ви читаєте новину «Після розлучення обклеїла кімнату рожевими шпалерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути