середа, 09 січня 2008 15:35

Між глядачами розіграють аудіосистему

Щодня на нижньому поверсі ТЦ "Глобус", що на столичному майдані Незалежності, відбувається п"ять вистав. У кімнаті із прозорого пластику актори розігрують сценки із життя родини, до якої прийшли гості. У кожній хтось із сім"ї показує друзям побутову техніку.

Таку акцію організувала компанія "Філіпс". В імпровізованій кімнаті виставлені останні новинки голландців: сокодавилка, комбайн, електрочайник, блендер, прасувальна система, пилосмок із прозорим пилозбірником, бритви та епілятори, цифрові бездротові навушники, портативний DVD-плеєр, радіотелефон, музичний центр, рідкокристалічний телевізор "Ауреа" з рамкою, що змінює кольори.

Поряд із обладнаною кімнатою працюють ресторани швидкого харчування. У вихідні всі столики заповнені, чимало родин приходять з дітьми: малеча з цікавістю зазирає в кімнату "Філіпса". Дорослі роздивляються техніку через скло, беруть буклети.

Киянин Віталій Базиленко, 29 років, прийшов до "Глобусу" роздрукувати з диску цифрові фотокарточки. Побачив виставу і зацікавився аудіосистемою із двома колонками — мікротеатром. На ньому слухають музику із CD або через USB-вихід підключають до системи МР3-плеєр. Є можливість під"єднати телевізор і дивитися фільми із дисків.

— Де можна купити такий центр? — запитує Віталій в акторів. Вони цього не знають. Чоловік каже, що шукав щось схоже перед Новим роком, та марно.

В останній день акції, 15 січня, о 19.00 між глядачами розіграють кілька предметів побутової техніки. Організатори кажуть, найімовірніше, серед них буде DVD-плеєр або мікротеатр. Можливо, для лотереї нададуть телевізор "Ауреа" за 25500 грн.

Вистави починаються о 12.00, відбуваються що дві години.

Зараз ви читаєте новину «Між глядачами розіграють аудіосистему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути